Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet nära arlanda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har ett rum att hyra ut fr.om 1 april. Rummet är med egen ingång och egen toa. Du har tillgång till kök och badrum oxå. Bredband finns. En säng kan ordnas, är en bra ikea säng på 110 cm, använd bara nåra år. Bra kommunikationer, 3 min till buss, 5 min gångväg till valsta centrum, 7 min med buss till märsta station. 25 min med buss till arlanda, det går en direkt buss oxå på morgon och kväll, 589 nära bostaden. kontakt via tele elr mail, ring helst. ring 072 284 44 99
Rum i Solna Månadshyra: 3500 kr. Hej! Jag har ett stort och trevligt möblerat rum . Lägenheten ligger i Solna. Nära till tåg, bussar och naturen: 10 min. till T-centrum med pendeltåg, två minuter till Arlandas busshållplatsen och promenadavstånd till den vackra Hagaparken där kungliga parets nya bostad, Haga slott finnes. Rummet uthyres till skötsam, rök- och djurfri tjej med goda referenser. Kök och badrum gemensamt. Bredband, tv och el ingår i hyran. Hyran är 3 500 kr. 1 månads förskotts hyra + en månad depositionsavgift som återfås vid avflyttning. Ring gärna för mer information. 073 658 8501 Med vänlig hälsning Sara
Nära til Arlanda Rummet är cirka 12 kvm med ett stort fönster, egen dörr till köket bredvid, och badrum precis utanför i hallen. I rummet finns även en garderob. Tillsammans delar vi på köket, där de flesta tillbehören finns. Gemensamt badrum. EL och internet ingår i hyran och tillgång till tvättstuga. Uthyrningen gäller f.o.m 20110701 och 6 månader framåt. Förlängning är möjlig. Två månaders förskott på hyran krävs. Hyran är 3500 SEK. Hör av dig om du är intresserad så kan vi prata mer samt och du har andra frågor!
Stort rum, delvis möblerat ( skrivbord och garderob, säng kan ordnas antingen av hyresgäst själv, eller av mig ) tillgång till kök och badrum. Goda kommunikationer till Uppsala, 10 min m tåg till city, eller 8 min till Arlanda. Nära till stationen, ca 8 min gångväg. Uthyres från 1:a augusti - Jag och min 13-åriga dotter bor i en 4:a. Vi vill att du ska vara rökfri hos oss ( ingen rökning på balkong heller ),och inte ha husdjur. Du ska ha ordnad ekonomi, någon sorts fast inkomst, som du bör kunna styrka m intyg el liknande. Endast kontakt via telefon.
Har ett rum i en trea som jag vill hyra ut till en skötsamma personer. Lägenheten ligger centralt nära till köpcentrum och pendeltågen som tar dig till Stockholm C på 40 min. Tar 15 min med buss till Arlanda och 5 min med bil. Du kommer att ha ditt eget rum med tillgång till badrum, kök och tvättstuga. Rummet är omöblerad men är utrustade med flera garderober. En månads deposition krävs. Parkering finns att hyra. Lägenheten hyrs ut tillsvidare.