Allt till salu inom "lägenhet nära arlanda"

Sortering:
Weber Gasolgrill
Växjö
Idag

Weber Gasolgrill Visa liknande

3 900 kr
Blocket.se
14 pussel
Värmdö
Idag

14 pussel Visa liknande

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Sigtuna

Rum uthyres med egen ingång + toa

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag har ett rum att hyra ut fr.om 1 april. Rummet är med egen ingång och egen toa. Du har tillgång till kök och badrum oxå. Bredband finns. En säng kan ordnas, är en bra ikea säng på 110 cm, använd bara nåra år. Bra kommunikationer, 3 min till buss, 5 min gångväg till valsta centrum, 7 min med buss till märsta station. 25 min med buss till arlanda, det går en direkt buss oxå på morgon och kväll, 589 nära bostaden. kontakt via tele elr mail, ring helst. ring 072 284 44 99
3 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Solna

Rum i Solna

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Rum i Solna Månadshyra: 3500 kr. Hej! Jag har ett stort och trevligt möblerat rum . Lägenheten ligger i Solna. Nära till tåg, bussar och naturen: 10 min. till T-centrum med pendeltåg, två minuter till Arlandas busshållplatsen och promenadavstånd till den vackra Hagaparken där kungliga parets nya bostad, Haga slott finnes. Rummet uthyres till skötsam, rök- och djurfri tjej med goda referenser. Kök och badrum gemensamt. Bredband, tv och el ingår i hyran. Hyran är 3 500 kr. 1 månads förskotts hyra + en månad depositionsavgift som återfås vid avflyttning. Ring gärna för mer information. 073 658 8501 Med vänlig hälsning Sara
3 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Sigtuna

Jag vil hyra ut rum från 20110701

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Nära til Arlanda Rummet är cirka 12 kvm med ett stort fönster, egen dörr till köket bredvid, och badrum precis utanför i hallen. I rummet finns även en garderob. Tillsammans delar vi på köket, där de flesta tillbehören finns. Gemensamt badrum. EL och internet ingår i hyran och tillgång till tvättstuga. Uthyrningen gäller f.o.m 20110701 och 6 månader framåt. Förlängning är möjlig. Två månaders förskott på hyran krävs. Hyran är 3500 SEK. Hör av dig om du är intresserad så kan vi prata mer samt och du har andra frågor!
3 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Knivsta

Rum uthyres, nära Arlanda och Uppsala

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Stort rum, delvis möblerat ( skrivbord och garderob, säng kan ordnas antingen av hyresgäst själv, eller av mig ) tillgång till kök och badrum. Goda kommunikationer till Uppsala, 10 min m tåg till city, eller 8 min till Arlanda. Nära till stationen, ca 8 min gångväg. Uthyres från 1:a augusti - Jag och min 13-åriga dotter bor i en 4:a. Vi vill att du ska vara rökfri hos oss ( ingen rökning på balkong heller ),och inte ha husdjur. Du ska ha ordnad ekonomi, någon sorts fast inkomst, som du bör kunna styrka m intyg el liknande. Endast kontakt via telefon.
3 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Sigtuna

Rum uthyres omgånde i centrala märsta

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Har ett rum i en trea som jag vill hyra ut till en skötsamma personer. Lägenheten ligger centralt nära till köpcentrum och pendeltågen som tar dig till Stockholm C på 40 min. Tar 15 min med buss till Arlanda och 5 min med bil. Du kommer att ha ditt eget rum med tillgång till badrum, kök och tvättstuga. Rummet är omöblerad men är utrustade med flera garderober. En månads deposition krävs. Parkering finns att hyra. Lägenheten hyrs ut tillsvidare.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj