Quantcast
Till salu inom: ”

shar pei valpar till salu västra götaland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu har vi 2 valpar av shar pei rasen till salu. Det är en hane och en tik. Dom ska vaccineras och chippas snart. Föräldrarna är SKK registrerade och all nödvändig dokumentation finns om det skulle behövas. Det går alldeles utmärkt att komma och besöka de små liven och tinga dom. Då dom blir 8 veckor gamla så är dom flyttfärdiga. Mer information och bokning av besök göres över telefon, dag som kväll veckan runt. Med vänliga hälsningar Jenny och Joe.
En tik,gärna om du är utställningsinrtesserad men inget krav, öppen och trevlig efter meriterade föräldrar. Vi är med i shar pei klubbens och skk s ögonprojekt,valpar bes ögon ua, dom är besiktigade, chipmärkta och har fått första sprutan samt avmaskade. Reg skk, doldafelförs 3 år. Valpen får med koppel och halsband samt foder och leksak.Ni får 1 års medlemskap i shar pei klubben. Vi har 14 års erfarenhet av rasen. www.mccarthyskennel.dinstudio.se
Jag föder upp Shar pei kallas också kinesisk skrynkelhund i hemmiljö,den rasen som de gör anti rynk reklam på tv med.Mina avelshundar har utställningsmeriter och är friska är samma med de hanar jag parar med.
Liten uppf av Shar pei,bruch coat och horse coat.
Hejsan nu är våra valpar 8 veckor gammla och är leveransklara. En hane kvar som söker ett kärleksfullt hem. Valpen är renrasig båda föreldrarna är renrasiga med stamtavla från skk. Inga ärftliga sjukdommar så såm hud, ögon, feber.