Till salu inom

"burberry chanel sängkläder säljes"

Stockholm
Igår

CHANEL VIT RIBBON BAND SNÖR...

70 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

CHANEL CHANCE LITEN ANTECKN...

199 kr
Citiboard
Kungsholmen
Idag

Barnsäng bortskänkes

Blocket.se
Värmdö
Idag

Dethleffs Esprit RT 6614 Gl...

475 000 kr
Blocket.se
Stockholm
Igår

Barnskjorta Burberry

500 kr
Citiboard
Kungälv
Idag

Burberry Hoodie

3 600 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Säng, skrivbord, och skrivb...

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Söderköping

Fynda Burberry, Chanel och DG solglasögon

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Säljer dessa 3 skönheter ur min samling, helt nya, endast provade, självklart original. Chanel: superläcker retro modell med unik design, dammodell, originalfodral och putsduk medföljer, Original, kostade 1100 kr, säljes för 500 kr Burberry: Läcker dammodell, breda på sidorna med det klassiska Burberry mönstret, fodral o putsduk medföljer. Original, kostade 1600 kr säljes för 600kr Dolce Gabbana: Dammodell, jätte snygga, original fodral och putsduk medföljer, Original, kostade 1600 kr, säljes för 600 kr Priserna kan diskuteras vid supersnabb affär eller vid paketpris. Kan skickas, betalning kan ske via PayPal, internetgirot eller direktöverföring Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Burberry diadem, Chanel solglasögon och Dior

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av flytt säljer jag lite saker som ej används: Först ett Burberry diadem, det är rätt brett och quiltat i Burberrymönstret. Köp på ströms i Stockholm för ca 1500kr, säljs nu för 500kr. Sedan har jag ett par helt oanvända Chanel solglasögon, de är svarta och "reptilmönstrade" med ett stort Chanel märke på sidan. Köpta för ca 2900 år 2012, de är självklart äkta och kommer med sin ask. Dessa vill jag ha 800kr för! Ett Dior halsband, kedja i "titan" (ser ut som mörkt silver) med hänge i samma material, hänget är CD. Köpt för 1200kr i London, säljer det för 500kr. Hör av er för fler bilder eller frågor :)
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Chanel tote bag & Burberry stövlar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Övrigt, stl. One size, dam Säljer nu min underbara Chanel tote bag då jag ska bli mamma och behöver pengarna till annat :) Väskan är i lammskinn och med guld detaljer. Har köpt väskan på Affordable luxury och därmed garanteras äktheten. Har certifikat kort och kvitto med vattenstämpel från butik, som tillkommer vid köp. Att köpa en Chanel är en investering, då dem ökar i värde varje år. 6 000:- Skor, stl. 40, dam Säljer även mina Burberry gummistövlar i det klassiska rutiga mönstret. Inköpa i Burberry butiken i Köpenhamn 2010 för 1900kr. Säljes för 800kr
6 000 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Vellinge

Burberry & Chanel sängkläder

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Hej! Säljer nu mina oanvända sängkläder i siden från märket Chanel och Burberry. Pris: 350kr/st eller 600kr för båda Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj