Quantcast
Till salu inom

"siberian husky köp och sälj säljes"

Trollhättan
Idag

Siberien husky /alaskan mal...

12 800 kr
Citiboard
Igår

Vitt TV-bänk i högglans

500 kr
Blocket.se
Igår

Soffa (Nevada)

1 500 kr
Blocket.se
Igår

Mat stolar 10 sty

2 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Morris minor 1000 bud nu

13 000 kr
Blocket.se
Burlöv
Igår

Katten Lucy

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Tumba

Siberian Husky tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Shiba, 11 mån, måste säljas p.g.a ändrade livsförhållanden. Hon är en frisk Siberian Husky med unika drag och hög intelligens. Hon älskar att dra. Hittills har hon dragit pulka och kärra, båda med vikter. Hon älskar att springa bredvid cykel. Utseende- och styrkemässigt växer hon som hon ska. Hon får riktigt tjock, ordentlig päls över höst och vinter, som en Husky ska ha. Hon har aldrig hamnat i konflikt med andra hundar, katter eller djur i allmänhet. Inte heller barn - hon trivs med alla. Shiba föredrar att bo utomhus men fungerar lika väl inomhus. Detta är en aktiv hund. Hon behöver motion såväl som kärlek. Huskys bör stimuleras. Köparen bör veta tillräckligt mycket om rasen. Om dess självständighet, behov och energi. Shiba är chippad, registrerad och äldre än 8 veckor gammal. Bild 1: Shiba 8 veckor. Bild 2: Shiba 9-10 månader. Bild 3: Shiba idag.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eskilstuna

Nu är det bara Lilla jag kvar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Min Tik har fått 8 underbara valpar 1 hane kvar: En liten buse med härligt temperament Född den 12/9 Uppfödda i hemma miljö med barn. Mamman siberian husky 75%-Schäfer 25% Pappan siberian husky 75%- Malamute 25%. Valparnakommer att säljas efter 8 veckor: Vecka 45 Dolda fel försäkrade Vaccinerade Avmaskade Chippade Vet besiktade Medföljer halsband + mat för första stunden. Leveransklar v 45 Valparna kan tingas mot en handpenning på 1500 som inte betalas tillbaka vid ånger köp!
5 500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Gotlands län

Trevligt ser Siberian Husky valpar till salu.

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Rena rasen Siberian husky valpar till salu bara 3 kvar 11weeks gamla flickor och pojkar, är mamma och pappa mycket älskade husdjur och kan ses, är både stamtavla och pappa KC registrerade, valpar kommer inte att registreras, men kommer att ha full stamtavla,De har blå ögon och har ett bra temperament och är väldigt lekfull. De har blivit avmaskade och veterinär kontrolleras vid 6wk och söker nu sin evigt hemKommer endast säljas till personer som har forskat eller har erfarenhet av rasen ..
2 000 kr
Fyndtorget.se
Hund  ·  Vasastan

Vuxna Siberian Husky

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
På grund av tidsbrist samt ändrade familjeförhållanden, är tvungen att hitta ett nytt hem åt två vuxna renrasiga Siberian Huskies (en tik och en hane). Lämpliga som aktiva sällskapsdjur eller fritidsdrag. Kan säljas var för sig samt under Svenska Kennelklubbens regler. Endast bestämda hundköpare med kunskap om rasen är välkomna att höra av sig för mer information. Intygar att hundarna är äldre än 8 veckor.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Underbar Siberian Husky - Kommande valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Annons för Flavella's kommande valpar. Hon är nu dräktig och idag 23/5-12 är hon inne i den 62:a dagen. Flavella är en underbar Siberian Husky som är den snällaste hunden som finns. Hon är 2,5år gammal, fina färger och fina former. Hon är renrasig Siberian husky. Hanen heter dolphie och är 4 år gammal, son till en champion från usa. Dolphie har stamtavla, Flavella har däremot inte det. Hon är väldigt lugn och har bra psyke. Bättre sällskap finns inte än min underbara lilla flicka. Valparna kommer vara minst 8 veckor gamla när de ska säljas! Fler bilder på Flavella och dolphie kan skickar vid seriöst intresse. Observera att det här är inga vanliga hundar, dem behöver mycket motion och röra på sig ofta. För mig är det viktigt att valparna kommer iväg till någon som kan ta hand om dem, det är som sagt inte vilka hundar som hellst. Första valet går till dolphies ägare, som är det fritt fram att bli andra tredje osv väljare. Föredrar mejl kontakt nu i början, men om ni verkligen vill ringa kan ni göra det. Om jag inte svarar så lämna ett meddelande. Pris: 8500:- priset kan diskuteras endast om du är rätt person för att ta hand om hunden på det sättet den behöver!
8 500 kr
Blocket.se