Quantcast
Till salu inom: ”

schäfer siberian husky blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu letar vi nytt hem för våran fina blandis tik pga allergi )= . Blandras av: Schäfer, Siberian Husky. Men även lite Border colli & alaskan malamuth. Hon är stabil och van vid barn. Lätt lärd. Mycket sällskaplig. Anpassar sig efter situationerna. Skäller nästan aldrig. Rumsren. Kan gå lös och kommer på inkallning. Är van vid kloklippning och borstning av päls och tänder. Självklart är hon vetrinärsbesiktjad med utan anmärkningar och vaccinerad, avmaskad och chippmärkt. Det som medföljer är: Säng, Matskålar, 1st koppel, Halsband, Leksaker & Mat. Det vi kräver är att du/ni har hund vana. Vet vad det innebär att ha hund av denna blandras. Lantligt boende eller närhet till skog.
Melvin, 8 månaders blandras (Rottweiler, Schäfer, Greyhound, Siberian Husky) behöver en dagmatte, måndag-fredag. Melvin är en aktiv, busig och charmig hund. Han kom till oss från en otrygg miljö. Vi har jobbat med honom för att han ska bli trygg och det har blivit mycket bättre. Dock är han fortfarande relativt lättstressad. Du som ska få passa honom bor i närheten av Högdalen och är en person med stor kärlek och erfarenhet av hundar. Du ska ha tålamod, integritet samt förmågan och tiden att aktivera Melvin (både fysiskt och mentalt). Det är bäst för Melvin att vara i en miljö utan andra hundar.
Har nu en tik tillbaka pga att tidigare ägara fick allergi. En livlig och tik som är van vid barn och andra djur. Hon är nu 15 veckor och vill ha ett eget hem med mycket utevistelser och motion. Van att sitta i hundgård och gå i koppel. Men är gärna lös på gården och busar med sin syster. Mamman är en Alaska husky Pappan är blandning 75% Vit schäfer och 25% siberian husky Maila eller ring för mer information
Yoda heter han. Pappan är en vit schäfer och mamman en Siberianhusky. Båda föräldrarna är trygga, stabila hundar och har ett härligt temperament. Valpen har fötts och vuxit upp i hemmet med allt vad det innebär av kärlek och sociala kontakter. Valpen är väldigt van vid småbarn, andra hundar, lantbruksdjur och allt som hör till hemmaliv. Vid leverans är han: 8 veckor Vaccinerad efter SKK´s rekommendationer Avmaskad Chippad Dolda-fel försäkring i 3år Registreras i Jordbruksverket med sin nya ägare i samband med leverans VALPARNA ÄR GIVETVIS 8 VECKOR INNAN FÖRSÄLJNING OCH FÖLJER BLOCKET/SKK/JORDBRUKSVERKETS REGLER.
Hejsan! Jag säljer nu min blandras valp "Nika" pga att hon inte trivs i lägenhet. Hon är 16 veckor och vaccinerad. Hon är van med barn, jätte social och älskar att träffa andra människor :) Hon är jätte härlig och har mycket personlighet. Hon är van vid koppel och jätte duktig på att springa lös. Mamman är en Alaska husky, Pappan är blandning 75% Vit schäfer och 25% siberian husky. Ring eller maila för mer info