Quantcast
Till salu inom: ”

silverdalens herrgård till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Matbord och stolar ritade av Carl Malmsten och ingår i serien Herrgården. Antikvitt ovalt bord, längd 138 cm, bredd 100, höjd 175. 2 iläggsskivor 155 cm. 6 stolar med grönt tyg. Vitrinskåp som har ritats av Carl Malmsten och ingår i serien Herrgården. Underskåp höjd 96 cm, bredd 100, djup 39. Överskåp höjd 89, bredd 97, djup 31. Skåpet är antikvitt. Pris:9000 kr var för sig eller 16000 kr tillsammans.
Bo på en herrgård! Under sommarsäsongen hyr vi ut Mejeriet veckovis. 10 min promenad till bad och Tofta naturreservat. Tofta herrgårds restaurang är öppet onsdagar t.o.m lördagar, och serverar mat i toppklass i oslagbar herrgårdsmiljö. Lycke golfbana omkransar herrgården, och har en golfrestaurang som är öppet alla dagar med lättare servering. Lägenheten består av ett allrum med pentry, 2 dubbelrum och 1 enkelrum, med möjlighet till extrasäng i allrummet. Lägenheten är ca 70 kvm, och är dekorerad i romantisk lantlig stil och har en egen uteplats åt söder. Mejeriet är trevligt beläget nära Stallet och Magasinet. Veckohyra inluderar sänglinne och handdukar.
Om fastigheten Pfizer Närservice Vill man hitta fler faciliter än vad huset själv kan erbjuda finner man det enklast i Kista Galleria eller Sollentuna Centrum. Kommunikation Med Bil Den bilburne kommer snabbt på E4:an via den nya av- och påfarten. Till Arlanda kommer man på 20 min och till Bromma på ca 7min. Stockholm City ligger endast 10 min ifrån och närmsta centrum (Sollentuna Centrum) ca 5min. Kista Centrum med vägen över E4:an endast några minuter ifrån. Med kollektiva färdmedel Dagtid trafikerar flera busslinjer Silverdal och pendeltågstation finns i Helenelund, ca 1 km från Silverdal. Vardagar mellan 07.00 och 07.30 kan man välja mellan nio avgångar från Silverdal till Sergels torg. Restid 22-26 minuter. Övrigt Likt en hotellanläggning erbjuder fastigheten allt man kan tänka sig under ett och samma tak. Lokaltyp Kontor 4168 m²
Drömmen om en herrgård på landet, nu är det möjligt. Silverdalens herrgård i direkt närhet till Vimmerby ger möjlighet till förstklassigt boende med närhet till allt som behövs för ett fungerande familjeliv. Här finns möjlighet att driva sin egen verksamhet med Bed & breakfast, driva café, arrangera bröllop och fester eller bara njuta av det stilfulla boendet. Egen mark i form av skog och vatten ger möjlighet till fiske och naturupplevelser stor park som kan utvecklas med trädgårdsturism. Byt stressen i storstaden mot herrgårdsdrömmen på landet. Silverdalen, Lönneberga socken i Småland. Här finns det stora möjligheter för den kreativa familjen. Kan köpas direkt av ägaren eller förmedlas via mäklare.