Quantcast
Till salu inom: ”

badkar med dörr säljes

Tidigare annonser till salu

Jag hyr ut ett rum i min lägenhet på ca 20 m2. Rummet är omöblerat. Du kommer att ha full tillgång till köket och badrum med badkar. Lägenheten ligger i vackra Näsby alle. Mataffären, tåget, bussen, gymmet och badplats ligger i princip utanför dörren. Du som hyr ska vara en tjej 20-25 år. Inte pälsallergiker för jag har en katt. Rummet hyrs ut omgående tom 28de augusti, eventuellt möjlighet till förlängning. Hör av er på mail eller telefon.
Fin 1:a i Kallinge. Sovalkov som är ombyggd till ett sovrum med dörr. Delvis renoverad 2009. Ny kyl och frys 2009. Badrum med badkar. Stambytt April 2011. Lägenheten har en inre fond på ca 2000 kr. I hyran ingår vatten, värme och 12 tv-kanaler. Parkering finns att hyra för ca 100kr/mån. Fin välskött innegård med möjlighet till grillning, lekpark m.m. Säljes omgående. Billigare vid snabb affär!
Hej vi har en 3:a på komettorget, den ligger på 83kvm och har en hyra på 5700 vilket är ett bra pris, där ingår en parkeringsplats i ett parkeringshus. lägenheten är fin med två stora sovrum och ballkong i ett av dom, avdelad toa med toa i ett och badkar i ett med en dörr imellan och ett stort vardagsrum. Vi vill gärna in närmare till stan men är öppen för alla förslag, vi vill dock inte ha mindre än vad vi har nu, gärna en 4:a.
Ljus och tyst lägenhet, stor balkong med sol morgon till eftermiddag. Bra förvaring, förråd i lgh samt på bottenvåning. Hiss , rymliga rum med breda dörrar öppningar. Badkar och plats för tvättmaskin. Husets gemensamma tvättstuga har 4 maskiner och två stora torktumlare samt torkskåp, lätt att få tid. Lugnt område, nära till fina skogspromenader samt skog och sjöar. T- bana ligger 3 min bort , 15 min till slussen. Centrum med mataffär , restauranger etc 5 min. Shopping centrum Farsta en station bort.
Söker ett större boende på söder i första hand, men områden omkring är även av intresse. Min lgh ligger högst upp på 3:e vån, hiss finns i huset. Det är en mysig lgh för en eller två personer. Finns många garderober i hallen, toaletten har badkar. Fransk balkong i v-rum. Tvättstuga och förrådsutrymmen i källaren. Mycket vacker utsikt från alla rum. Nära till alla affärer i området. Busshållplatser utanför dörren och knappt 15 min promenad till centrum. Hyresvärd är KB Stortorget. Kontakta mej per tlf.