Quantcast
Till salu inom: ”

skötväska littlephant säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skötväska

Umeå
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt ny littlephant skötväska, aldrig använd, så snygg men har ångrat mig ändå. Nypris 1495, säljes för 1200kr. Skip hop duo delux, medföljer gör även en termosväska där du kan stoppa i varm välling eller annan dryck. Lite använd, mycket fint skick. Nypris 750, säljes för 400kr. Kan avhämtas i Finnboda, mötas upp inne i stan eller skickas om mottagaren står för frakten. Priserna är fasta, bemöda dig ej att kontakta mig om du inte är intresserad av att betala vad jag önskar. Kommer från djur och rökfritt hem!
Jag säljer nu min Littlephant (messenger big waves) skötväska. Den är i mycket fint skick, dock är det några små sprickor på axelremmen (se bild), inget som syns på håll. Skötmadrass och hängen till barnvagnen ingår. Den kan även användas som vanlig väska. Mycket god kvalitet med många bra fack och fantastiskt fin! Nypris 1495 kr. Säljs för 850 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Helt ny, oanvänd skötväska från Littlephant. Väskan är rymlig med många fack som gör det enkelt att hålla alla saker på plats. Rymmer telefon, vattenflaska, laptop och går självklart bra att hänga på vagnen. Separat skötdyna ingår. Material: 100% bomull och naturläder. Maila mig for fler bilder. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ny snygg och praktisk väska som ger känslan av det lilla extra! Svenskdesignad skötväska från Littlephant med snygga detaljer och finesser. Väskan är rymlig och har många fack som gör det enkelt att hålla alla saker på plats. Rymmer telefon, vattenflaska och laptop och går självklart bra att hänga på vagnen! Separat skötmadrass ingår. Material: 100% bomull och naturläder Designad i Sverige av Camilla Lundsten för Littlephant Ord.pris: 1495 kr Mått: B:40 x H: 40 cm
Passa på att fynda en helt oanvänd väska från märket Littlephant. Modellen kallas "Day bag" och är designad av den mycket omtyckta formgivaren Camilla Lundsten. Väskan är utformad att användas som skötväska och innehåller därför många praktiska fack. Men det är många som även använder denna modell som "vanlig" väska. Plast runt dragkedjor och dylikt sitter kvar. Mönstret på väskan heter "Ballons sand-orange" och har underbara inslag av blått som även pryder innefodret av väskan. Nypris 1495:-. Men säljer den nu för endast 800:-. Väskan finns i Värnamo, MVH Matilda!