Quantcast
Till salu inom: ”

skötväska louis vuitton säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Louis Vuitton

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Urban jungel men guld chassit säljes. Sittdelen brun med louis vuitton mönster i. Liggdelen är edition fifties med brun suflett väldigt fin. Skötväska även den med louis vuitton mönster kommer med samt regnskydd till både ligg och sittdel. Jag har själv köpt den av en nära vän så den e använd till ett barn tidigare jag har dock bara haft den i 1 mån till min 7mån baby men insett att han e för liten för att sitta i den. Den e som sagt använd av ett barn innan men i bra/fint skick när jag köpte sådär av mitt pris. Jag köpte allt för 6000 men säljer den för 3000. Kan även säljas separat alltså liggdel för sig och sittdel med skötväska för sig om man bara vill ha någon av delarna. Liggkorg 700. Sitttdel,skötväska 2800. Allt 3000. Prutat och klart. Mvh Sara Vagnen finns i Tyresö. Vagnen e en orginal.
Säljer nu min fantastiska LV väska då jag fått barn och bara går med skötväska:( Det är den största modellen och köpt på LV butiken i Sthlm på Birger Jarlsgatan. Kan träffas utanför och få den bekräftad som äkta om de skulle önskas. Den är använd och på insidan små fläckar men inget som stör. Nypris över 6000kr Mitt pris 3900kr vid snabb affär. Pris kan diskuteras.
Superpraktisk väska! Ovanlig, finns inte att köpa i Sverige. Själv har jag använt den som skötväska, är dock sparsamt använd, inga fläckar. Den är i kanvas, bra slitsamt material och det fastnar inget smuts el fläckar. Kvitto finns, väskan är original. Nypris: 8600 Mitt pris: 4200 OBS, vid snabb affär kan jag gå ner lite, men inga skambud.
Säljer min louis vuitton neverfull mm. Den är i väldigt fint skick!skickas med dustbag! Säljes pga att jag har två småbarn och använder endast skötväska! Skickar gärna väskan! Frakten kostar 45:-
Säljer nu min fashion Victim, med Louis Vuitton Inspererat tyg. Medföljer regnskydd, och skötväska i samma serie. Fotbromsen "kan" vara lite trög ibland vilket tydligen värkar vara känt på Uj vagnarnas bromsar. Men går säkert att fixa, det funkar jätte bra i mellan åt, och ibland är den trögare att få upp. Ren & fräsch! Finns på Värmdö Sms:a, ring eller maila. Tittar hela tiden.