Quantcast
Till salu inom: ”

skantic fjärrkontroll säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sony Tv

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En fungerande Luma LVG-85 VHS-spelare med fjärrkontroll samt scartkabel,pris 250:-. En fungerande Skantic HDD/DVD-recorder med 80GB hårdisk medföljer fjärrkontroll samt scartkabel,pris 300:-. Finns att hämta i Gustavsberg. Endast telefonkontakt-Du ringer upp mig mellan 0900-2100. Med vänlig hälsning Lasse Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skänker nu min 14" Skantic tv. Ingen fjärrkontroll finns, men den går utmärkt att manövrera med knapparna (man kan även köpa till en universalkontroll). Fungerar toppen! Dock ingen antenn till. OBS! OBS! OBS! Boxern på bilden är såld, den följer alltså INTE med Tv:n! Endast TV:N som skänkes! Perfekt till exempelvis husvagnen. Ring eller mejla!
Hej Säljer en tjock tv av märket Skantic. Tv:n är fint skick och det ingår en fjärrkontroll. Det fattas en lycka framme på tv:n. Passar perfekt till student rummet. Den vita fläcken som syns på bilden är ifrån kamera blixten.
Säljer nu en DVD-spelare från Skantic. En rätt enkel spelare som även tar brända skivor! Liten o nätt med fjärrkontroll.
Säljer nu vår extra tv till förmån för en större. Mycket sparsamt använd i ett gästrum. Märket är av Skantic, fungerar bra, ej widescreen. Fjärrkontroll Tv'n är mörkgrå, inga repor. Finns att hämta i Kungsängen, Brunna.