Quantcast
Till salu inom: ”

brodyrmaskin billigt vid snabb affär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

4 huvuds brodyrmaskin med 12 nålar färg display ombyggd för usbminne säljes för ca 88000kr + moms eller övertagande av rest tid på leasing + mellanskillnad ett år kvar vid ev övertagande så är mellanskillnad ca 35000kr + moms månadskostnad 4150kr inkl moms kan ev disk vid snabb affär säljes pga platsbrist
Jag säljer min brodyr-symaskin från Pfaff. Modellen heter 2.0. Symaskinen är endast uppackad och testkörd ett fåtal gånger men har sedan blivit stående pga bristande intresse. Inköpt under 2012. Stark symaskin som förutom broderar syr vanligt! Programvara med mönster och bokstäver medföljer. Säljes inkl alla tillbehör som medföljde vid köpet. Nypris ca 25 000kr. Mitt pris 20 000kr vid snabbaffär. Avdragbar moms för företagare!
Här har du chansen att köpa en riktigt bra symaskin med brodyrenhet och en massa tillbehör! Det är lätt att skifta mellan vanlig sömnad och broderi. Symaskinen har inbyggd övermatare och är stark och behaglig att sy på, går som en klocka. Maskinen är köpt hos Greger Sy i Malmö och har servats där regelbundet. Hos Greger kan du också köpa fler mönsterkort. Korten sätter du rätt in i maskinen och broderar då utan att koppla den till datorn. Pfaffs stygnsättningsprogram medföljer liksom de sladdar jag använt för att koppla maskinen till datorn. Huruvida den kopplingen fungerar med de modernare datorerna vågar jag mig inte på att säga. Allt som du får med maskinen är inte med på bild men jag mailar gärna bilder på det också. Följande saker följer med i köpet: -Sy/quiltbord i plexiglas -Många extra pressarfötter, bla 1/4 inch sömspressarfot och frihandsquiltningsfötter, applikationsfot, snörfot... -Knapphålsfot -Giant Hoop it All (köpt från USA, innehållet extrabord och stor ram så att du inte behöver spänna om tyget när du ska brodera flera motiv intill varandra) -flera brodyrkort med många olika broderier; monogram, julmotiv, rosor, asiatiska motiv, blandat, barnmotiv. Från USA har jag köpt Popeye (Karl-Alfred) och Betty Boop. -Rakssömsstygnplåt -Extra brodyrramar i olika storlekar. -Kepsram -Stygnsättningsprogram. -Alla instruktionsböcker är förstås med -Om du inte broderat på maskin förut kan jag skicka med lite material och tråd så att du snabbt kommer igång. Eventuellt kan jag tänka mig att gå ner i pris vid snabb affär.