Till salu inom

"skateboard ramper säljes"

Butik Lilla Edet
Idag

Ifor Williams HBX511RVD med...

138 000 kr
Blocket.se
Butik Lilla Edet
Idag

Ifor Williams HBX511TLVD me...

141 150 kr
Blocket.se
Falköping
Idag

Hardi Master

Blocket.se
Butik Västra Götalands län
11 år

Skateboard Madness

Hyrahyra.se
Eskilstuna
Idag

Transporter t5 4 motion

59 000 kr
Blocket.se
Butik Vimmerby
Idag

Volkswagen Caravelle 2.5 TD...

91 500 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Vidvinkel 324W LED extralju...

999 kr
Blocket.se
Luleå
Idag

BMW e46

17 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Sollentuna

Ny skick skateboard

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Tjena nu säljer jag min 3 veckor gamla Tony Hawk skateboard. varför jag säljer den är för att jag gjorde ett fel köp och vill ha en annan skateboard. Den är väldigt bra och funkar bra i ramp och vanligt. tveka inte att skicka ett sms eller ringa. det går och pruta lite :) inköpt på xxl Truckar: är Tony hawk hjul: tony hawk bräda: tony hawk. färg: grön svart Bättre pris vid snabb affär!
400 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Växjö

Fin zero skateboard i bra skick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu har jag bestämt mig för att sälja min bräda, då den bara ligger och tar plats. Den är köpt på växjö street för ca 2 000 :- Jag endast åkt några gånger nere vid rampen, så den är i fint använt skick. Märket på brädan är : zero Märket på kullager är : pig abec 3 Truckarna är : thunder Mitt pris är : 1100 :- Finns att hämta i Växjö. Måste bort nu! :) / Jacob
1 100 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Stockholm

Santa Cruz Skateboard

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Santa Cruz Reverse Dot Powerlyte Deck -8.1, utrustad med 5.0 Blue Hanger-truckar samt blåa, asfalt- och gatstensvänliga Dogtown-hjul (78 A). Säljes tillsammans med Tracers Blue Core 99Du 56Mm-hjul idealiska för ramp. (på bilderna avmonterade) Båda hjulparen kommer inklusive kullager av hög kvalitet och rullar alldeles ypperligt. Denna uppsättning komponenter är noggrant utvalda för att passa såväl ramp- som stadsåkning. Utrustningen är inköpt på den amerikanska butiken 366 Skate-shop och använd två säsonger.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kristianstad

Miniramp till skateboard

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Nu säljer jag min miniramp pga minskat intresse och behov av förvaringsytan. Rampens skelett är byggt med tjocka reglar för en så stabil åkning som möjligt. Jag skulle rekommendera att det översta laget plywood skulle bytas ut (detta är väldigt lätt fixat) för det gamla har stått ut med mycket åkning och en del regn. Rampens storlek är anpassad för förvaring i trädgårdar osv. OBS! Vid köp av rampen behövs ett släp, rampen kommer fraktas i två delar för en så smidig frakt som möjligt. (Det är en båtbom som ligger på rampen på bilderna, denna flyttas självklart).
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Skateboard Ramp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vår skateboard ramp ska bort! Sonen skejtar inte så mycket längre så vi tänkte att det kanske finns någon annan som vill ha en ramp till en billig peng? Strukturen är behandlad med järnvitriol och är i bra skick men några skivor behöver bytas för att den ska bli åkbar igen. Jag kommer att montera ner den i det närmsta så att den står klar för avhämtning. Om ni ska bygga en liknande ramp så kostar materialet ca 12 000 sek. 2500 eller bud!
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj