Quantcast
Till salu inom: ”

penny skateboard säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skateboard

Kalix

Tidigare annonser till salu

Dudeboard, en kombination av skateboard och longboard. Inspirerad av 70-80-talets färgkombinationer och framtagen med mordern tids materialkunskap har denna typ av lättsamma bräda börjat slå sin väg tillbaka in i framtiden. Från ursprungslandet Australiens genomsköna road life har brädan nu kommit till Sverige. Din ”dude” är till för att kunna vara med var som helst, när som helst. Besök "Dudeboards.se" för att beställa! (cruiser, penny)
Nu skall jag rensa ut bland mina brädor då jag flyttar till hösten och inte kan få med mig allt. Enligt bilden (vänster till höger). Penny Skateboard (Australien) Denna roliga lilla slalombräda i gjuten hårdplast och är en nyproducerat bräda från 70talet då allting började, extremt rolig bräda som man kan ta med sig överallt, carvar som ingenting annat! nyskick med minimalt slitage. Säljes komplett för 1099:- (nypris 1499:-) Longboard Larry Penguin (usa) Om du vill lära dig slida och freestyla som proffsen är denna optimal. Bred plaform med droppat deck som låser fast dina fötter i standups. Små funktionella kickar för shuvits och G-turns. Även denna i EXTREMT bra skick. säljs grippad och klar för 1700:- ::endast bräda:: (nypris 1900:-) Longboard Larry Komodo (usa) Till sist min ögonsten sen två år tillbaka. Denna dance/freeride-hybriden gör allt du vill och lite till. Till skillnad från de andra två är denna välanvänd men inget som påverkar upplevelsen, detta är en bräda som inte skall stå som en prydnad utan användas till max! 1399:- (nypris ca. 1800) Kvitton finns till alla brädor förutom Komodon. Om du har några ev. frågor, funderingar eller vill ha fler bilder så är det bara att höra av sig på mail eller telefon. Alla brädor håller hög kvalité och tillverkarna är bland dom bästa i världen.
Hej, Jag säljer min Penny Australia skateboard för bara 1.200:-. Den har inga repor eller något utan den är i fin skick. Det är en röd bräda, gula longboard hjul och penny truckar. Om du vill se bilder så kan jag maila bilderna till dig. Mvh, Sandra
Hej, Säljer min Penny Australia för 950:- nypris 1.499:-. Den är i fin skick och har bara använt den 3 ggr. maila om ni är intresserade!
Tja har en penny Longboard sim knappt är använd säljes pga att jag nästan bara kör på min loaded bud...