Quantcast
Till salu inom: ”

skeppskatt säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag och min flickvän har två katter en Europeisk svart katt och en Skeppskatt. Vi kan tyvärr inte ha kvar katterna för en av oss har blivit allergisk. Skeppskatten är två år och är väldigt sällskaplig, hon gillar att ligga i soffan och sängen. Den Europeiska katten är tre år och hon är lite mer tillbaka dragen men kommer gärna fram när det är lite mer stillsamt. Katterna är inne katter och dem är rumsrena. Vi ser helst att man tar båda katterna men det går självklart bra att bara ta en katt också. Priset är inte det viktiga för oss vi ser hellre att katterna kommer till ett bra hem. Mvh Peter&Jossan
Vi söker efter 2 kattungar som kan hjälpa vår steriliserade katt Mia med jakt och soffmys på våran lilla gård. Här erbjuds livslångt kärleksfullt hem ute på landet med hästar, hundar och andra djur. Katterna får vara både inne och ute. Vägen som går här förbi är knappt trafikerad och katterna har både skog, beten och byggnader att busa i utomhus. Vill helst hitta långhåriga skeppskatter då matte älskar dessa. Mia är en Skeppskatt/skogis. Kontakt sker via mail eller på telefon efter kl 10.00 då blivande matte och husse jobbar natt.
Inomhuskatten Smillan på 5 år söker ett permanent hem snarast pga allergi! Hon är en blandras av Norsk skogskatt/skeppskatt, steriliserad och regelbundet vaccinerad. Är van att kunna få vara ute i trädgården i sele. Kattlåda + lite andra tillbehör finns till ett bra pris ifall ni behöver. Intresserad eller fler frågor utöver detta? Ring då gärna, för mailen är lånad(så kan det ta längre tid tills du får svar)
Hej! Jag bor i centrala Falun. Jag söker någon som kan ha hand om min katt, som aldrig varit ute någonsin i sitt liv, under vecka 25 och 26 i sommar. (2011). Det är en kastrerad hankatt. En Skeppskatt som är lite ovanlig. Allting han behöver som låda, kattsand, mat, leksak. skickar jag med honom. Som tack för besväret erbjuder jag 1000kr i betalning.
Söta spegelvända kattungar. Kattungen till vänster är en hona och den till höger en hane. Båda föräldrarna är långhåriga men det ser ut som om de här blir semilånghåriga, de har tofsarna på öronen efter pappan som är renrasig skogskatt. Skeppskatt eller tummekatt betyder att de har extra tår, klor o trampdynor. Båda är rumsrena och vana hundar och små barn. Hör gärna av er för mer info på tel: 070 - 268 45 04 el. 073 - 06 06 718

... eller prova att söka på kattungar skeppskatt