Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar bondkatter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu måste jag tyvärr sälja min älskade solstråle pga av tidsbrist. Han är en blandning mellan Bondkatt och Main Coon. Är helsvart. Han är född den 1 September 2010. Han är ett energiknippe och skulle må bäst av att vara utomhus, dock går tryggheten först. ( Innekatt nu ). Han är otroligt social och inte blyg för nya människor. Vid hämtning kommer han vara vaccinerad och kastrerad om så önskas. Bild utlämnas genom mejl och endast till seriösa köpare.
Hej! Jag är en kattkille på 12 v som letar efter ett nytt hem där jag kan bo tills jag blir gammal och skruttig och där jag kan vara både inne och ute och där det finns en famn där jag kan krypa ihop och spinna och gosa, för det tycker jag om. Jag är en äkta bondkatt som är lugn och trygg i mig själv. Min mammas matte är noga med vart jag hamnar, så det är inte "först till kvarn" som gäller.
Vi har två kattaungar födda 2011-02-28, Dom är alltså 17 veckor gammla. Mamman är en bondkatt som för det mesta är utomhus så pappan är antagligen någon grannkatt. Båda kattungarna är hanar som är mycket gosiga och busiga. Dom är vana med småbarn och hundar. OBS! Dom vill i första hand flytta tillsammans eller till något kattsällskap då dom inte är vana att vara ensamma. Är du intresserad ring Elisabeth på 0240-28235
Säljer min underbara kattunge på 15 veckor. Hon är jättekelig och pratar mycket. Trivs med barn. Mamman är bondkatt...pappan någon sorts ras i sig då hon är jättemjuk och blank i pälsen. Hade inte sålt henne om det inte vore för ett jobb på annan ort. Den som köper henne får sällskap för livet. Medföljer NY stor kattlåda, enkel "papp" klösbräda samt matskål. Ring gärna eller maila...
Våra underbara katter Greta o Lisa behöver nytt hem pga allergi. Greta är bondkatt på 8 år, väldigt lugn o kelig. Lisa är en svartvit bondkatt på 5 år, är lite som en kattunge för hon tycker om att busa, men är även hon en kelig katt. Båda katterna har en gång per år varit hos vetrinären för kontroller o fått sprutor mot kattpest o kattsnuva. Dom är steriliserade och är innekatter, har aldrig varit ute. Tillbehören får ni på köpet. Om de mot förmodan inte funkar för er att ta hand om katterna så tar vi självklart tillbaka dom.