Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar skeppskatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här finns 6 st ljuvliga krabater som söker nytt varaktigt hem. Tre st tjejer och tre st killar. Tre skeppskatter och tre med vanliga tassar. Två svarta, en grå, två spräckliga samt en vit och spräcklig. Välkommen att titta och hitta just din favorit! Pris: Skeppskatt 300:- , Lantkatt 100:- De är uppväxta villa med barnfamilj. Duktiga att gå på lådan och mycket tillgivna. Mejlar gärna bild på de andra vid intresse. /Helén
Hej vi söker nytt hem då vi är till tillräcklig stora att lämna mamma :) 3 st svarta/bruna, en pojke och 2 flickor den ena flickan är sk "skeppskatt" stora tassar med extra klo. hanarna är sålda 3 st svart/vita en pojke och 2 långhåriga flickor den ena av flickorna är "skeppskatt" Vi är rumsrena och avmaskade. Det var svårt att ta bilder men jag kan sända fler om ni vill :) De är hundvana Vi bor i Sågen Vansbro Ring eller sänd en e-post om ni undrar över något.
Sia söker nytt hem eftersom hon inte kommer överens med dom andra katterna och hundarna sen hon fick kattungar. Sia är lådvan, vaccinerad, chipmärkt, avmaskad. Det är en social och trevlig liten tjej som älskar alla människor och sin syster och deras kattungar. Även Alfred en av hennes ungar söker hem. Han är lådvan, avmaskad och bara van att vara inne än så länge. Dom är båda redo att flytta i slutet av Juli då kattungarna är 12v.
Varför inte vara med från början,och följ våran uppväxt. Vi är 2 stycken busiga systrar. Kattungarna är redan rumsrena och har börjat äta mat. Som hunnit bli 8 veckor, gammla nog för att ge oss ut i stora världen och se oss om lite. Letar efter kärleksfulla familjer, husse/matte som kan ge oss allt vad vi behöver. Födda 11 maj. Kattungar är redo att flytta tidigast i augusti då de är 12 veckor gamla. randig (hona - skeppskatt) - 300kr. randig (hona - inte skeppskatt) - 100kr. Obs! Säljes endast till seriösa köpare. .
kattungar.mamman;norskskogskatt,pappan;norskskogskatt/skeppskatt(med extra tår tummar)blir som vuxena stora och kraftfulla,dom med extra tår får tigerstora tassar!lungna,keliga,vana med barn,så vill du ha en vän som följer dig i skog och mark,så ring! 3flicor,och en pojke.svart/vit pojke(utan extra tår,svart/vit flicka med extra tår,och 2 sköldpaddsfärgade flickor var av den ena med extra tår.