Quantcast
Till salu inom: ”

skiffer säljes

Tidigare annonser till salu

Lava... En av våra mest populära serier! Serie Lava är lika svart som riktig lava men här finns den också i vitt. Kombinera mellan de olika mosaikerna. En otroligt populär platta, som är en imitation av skiffer i strukturen. Ger en känsla av kvalite och lyx! Passar ypperligt för uterummet eller framför öppna spisen. Just nu på kampanj! 549 kr /kvm Kika in på vår hemsida för beställning! Hos oss kan du betala med kort, faktura 30dgr, räntefri delbetalning 3,6 eller 12 mån. Fast fraktkostnad till hela Sverige oavsett mängd på 875 kr.
Tänkte sälja min nyköpta iphone, då jag tänkte prova på Android istället. OBS! Inga som helst skador eller repor! Givetvis följer kartong, Kvitto och alla tillbehör med. Sitter ett Steinheil Ultra Crystal Clear skärmskydd på den från första sekunden den användes. Ingen har rört skärmen utan skärmskydd! Mobilen är låst till Telia/Halebop i 1 år. Hämtas i Karlskoga eller skickas. 4800 kr POK!
Hej! Fick en olåst, Svart/skiffer iPhone 5 "32gig" när ja fyllde år nyligen men jag behöver pengar till annat och är nöjd med den telefonen jag har! Detta finns i kartongen: -iPhone 5 med iOS 6 -Apple EarPods med fjärrkontroll och mikrofon -Lightning-till-USB-kabel -USB-strömadapter Har bara tagit ut den och tittat lite på den annars är den precis som ny och priset på den i affären är 6995:- det kan ni kolla upp själva! Den som ger bäst bud får telefon! Annars 4000:- Ring mig: 0739436001 Jag svarar sällan på mail.
Mycket charmig och helrenoverad 2:a belägen på Sofiehem,med absolut närhet till Universitet/Sjukhus samt Ica Maxi. Hyresledig fro.m.130121 ev. tidigare om så önskas. Lägenheten har trägolv i ek, förutom i hall där det är svart skiffer med golvvärme. Nytt kök.Spis med glashäll samt varmluftsugn. Diskmaskin. Helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork samt duschvägg i glas. Balkong. Infälld halogenbelysning. Tillgång finns även till parkering med motorvärmare. Skriv ett par rader om vem du/ni är samt hur ni kan nås.

... eller prova att söka på blocket skiffer