Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Säljes på grund av flytt, pris 800kr Storlek yttermått; B 350 mm, L 950 mm, H 380 mm Tillbehör som följer med: Doppvärmare (Jäger) Pump (Eheim) - med extra filter Belysning Dessutom får du: 4 Skifferstenar ca 15x15cm 1 stor röd sten 1 stor grön sten 1 stor lavasten 1 mangroverot 1 slott, höjd ce 7cm 1 liten håv 1 stor håv 1 slang för vattenbyte 1 skrapa med rakblad Med följer också det som är kvar av: Aquasafe - gör kranvatten bra för fiskar. Plantgödning för akvarie. Tetra Test - test av Ph-värde. Ektozon -medicin för akvariefisk. Vill du ha tegelstenarna och bänkskivorna som akvariet står på idag, tar du med det också.
P.g.a. flytt utomlands vill jag genomföra ett överlåtande av min nyligen varsamt renoverade med hög standard lägenhet. Framtagna tegelstenar, snett tak, gamla paneler, murstockar, takfönster och takbjälken, platsbyggda möbler för att ta vara på alla vinklar och vrår. Allt målat med emulssions resp linoljefärger. Helkaklat kök, kaklat entréhall med skiffersten på golvet. Lägenheten är stammbytt. Lägenheten badar inte i ljus men är ljus och har mycket hög mysfaktor. Ett attraktivt litet inbytesobjekt med hiss innanför tullarna eller i attraktiva förorter måste finnas för att genomföra transaktionen. Kom med förslag. jag finns på plats fram till mitten av januari.
200 Liters Möbel akvarium av märket AQUAEL säljes. Mycket fint och välskött akvarium utan några repor eller andra skador. Sitter en back to nature bakgrund i så pumpen och doppvärmaren är inbyggd. Det som medföljer. Sand Fisk Stenar Rötter Skiffersten Håvar Mat (Olika sorter) Växter Pump (2 Olika) Doppvärmare Och alla skötseltillbehör som medel,salt m.m. Medföljer även ett 64 liters akvarium Med alla tillbehör och tillhörande möbel. Kan även säljas separat, Ring eller Maila så diskuterar vi ett bra pris.
Säljer mitt yngelkar då jag inte har plats för det. 220l med svart stålram. Går lätt att måla om för den som vill de. Finns några repor. Komplett med skifferstenar. Rötter samt grus och diverse dekoration. Har även en gammal ljusramp. Osäker på om lysrören är trasiga. Doppvärmare finns också. Komplett. Allt utom fisk. (Och vatten) Finns i Degerfors. 450kr
Säljer detta nu en 2- och 3-sitssoffor och fåtölj i skinn + bord. Det har några år på nacken så det är slitet men fungerar perfekt. Fåtöljen är väldigt nött där man sitter. Även 3-sitssoffan är sliten men inget som man direkt ser, har sytt ihop ryggstödet på ett ställe. Bordet är av skiffersten (om jag inte minns helt fel) och är lite kantstött. Vi har tänkt oss 1900 kr för allt men bvsa, behöver bli av med det innan midsommar