Quantcast
Till salu inom: ”

skinnsoffor finska möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ute Möbler

Falkenberg
online

Stockholm
möbler

Kronobergs län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi bestämt oss för att sälja våra soffor. Det är äkta, finska skinn soffor. Dom är röda och passar verkligen in i de orientaliska vardagsrummet. Dom är endast 9 månadet gamla, väldigt fint skick, inte alls nedsutna. Vi säljer dom för vi vill ha en hel soffa, hörnsoffa eller en 2 och en 3. Lättast nås vi efter klockan 16, både på mobilen och mailen.
Det är en oxblodsfärgad kvalitets skinnsoffa köpt på Finska sk.möbler i Uppsala. Divanen är på höger sida om man står framför. Måtten är ca 2,90m *2.60m(divansid.) *1m djup. Den är mjuk och skön. Tyvärr har en bit i sömmen på divanen gått upp, men går nog lätt att laga för den händige. (Divanen ser blek ut på bilden, pga solen. Är ej ordentligt ihop satt på bild) Kostade vid inköp ca 20.000. Pris nu : 1500:- Bättre pris vid snabb affär !! Har också ett ovalt körbärsfärgat soffbord vi hade till soffan. Fint skick. Pris : 300:- Bör ses !
Exlusiv soffgrupp från Finska BD möbel nypris för 3an 15500:- och fotöljerna kosta 8750:- st Fotöljerna är missfärgade på armstöden, men går säkert att fixa till lite med skinntvätt och återfettning. Hela soffgruppen för 2500:- Finns även ett tillhörande soffbord i körsbär. Nypris7720:- mått 136*75*54 cm 700:- Vid köp av allt 3000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu måste vi sälja våra fina och sköna finska skinnsoffor pga flytt. Soffgruppen består av en 3-sitsig del samt 2 st reclainer/fåtöljer som är gung och svängbara. Sofforna är ca. 5 år gamla. Nypris: 24 000 kr
Grå fin soffgrupp säljes. 2a + 3a från finska möbeljätten. Pris 4000:- bvsa Mvh Mattias