Quantcast
Till salu inom: ”

skjutdörrar till garderober marbodal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny trenchcoat

Norrköping
Jacka / kappa

Sollentuna
Jackor

Sollentuna
Jacka

Sollentuna
Klänningar

Sollentuna
Klänningar

Stockholm
Ny trenchcoat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är med stolthet vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling förmedlar denna smakfulla lägenhet. Här är varje detalj genomtänkt och lägenheten andas harmoni och charm. Genomgående ljusa ytskikt på både väggar och golv kombinerat med det härliga ljusinsläppet förstärker den luftiga och rymliga känslan. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall, i direkt anslutning har du nämligen en stor walk-in-closet. Med skjutdörr i ek, spegelbeklädd vägg och spotlights får du en garderob de flesta drömmer om. Skjutdörrar i ek är ett genomgående tema och du finner det till både badrum och sovrum. Badrummet är smakfullt renoverat av högsta klass. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger dig ett stort och luftigt rum. Men för att diskret avskilja ligger matsal och köksdel på en upphöjd platå. Köket är påkostat från Marbodal med integrerade vitvaror från Whirlpool. Smarta finesser som dolda el-uttag på köksbänken och infällda spotlights i platån visar vilken fingertoppskänsla denna lägenhet har. Från vardagsrummet har du även möjlighet att öppna upp och kliva ut på den stora balkongen i sydvästläge. Det här är den optimala lägenheten för dig som letar efter ett boende i lugna grönskande kvarter med direkt närhet till natur och bad. Här får du alla kvalitéer men ändå direkt närhet till stan. Det tar nämligen bara ett par få minuter att åka in till stan. Ett ypperligt läge för dig som vill ta del av båda delarna. Bara en kort promenad från lägenheten ligger Hagaparken och Brunnsviken. Nationalstadsparken erbjuder en fantastisk miljö både vinter och sommartid, här kan man åka skridskor på vintern och äta picknick, promenera, bada och njuta av caféer på sommaren. Till fots eller med cykel är det nära till både Vasastan och Solna Centrum. Det går flertalet busslinjer i närheten samt pendeltåg vid Solna Station och tunnelbana vid Solna Centrum. Bilvägen är det bara någon minut till tullarna och de stora genomfartslederna är lättillgängliga.
1 garderob med skjutdörrar, 1mx2,40m 5 garderober, 0,6mx2,40m. (Marbodal)
1 garderob med skjutdörrar 1,0x,0,6x2,10 5 garderober (Marbodal) 0.6x0,6x2,10
Garderob med tre skjutdörrar. En sektion med 5 hyllplan, 2 sektioner med plats för att hänga kläder och även ett hyllplan. Höjd: 240cm. Längd: 183cm. Djup: 70cm. 4000kr/bud.
Säljer nu vår Marbodalgarderob med tre skjutdörrar varav en spegeldörr. Inredningen är uppdelad i tre skåp, ett för hängande långre plagg, ett för kortare hängande plagg och fyra lådor (se bild), samt ett med fyra hyllplan. Passar bra för familj i behov av mycket förvaring. Yttermått: b220 x d70 x h238 cm Dörrar: b75 cm Priset kan prutas ner vid snabb affär.