Quantcast
Till salu inom: ”

skogsfastigheter till salu jämtland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vemdalenskyrkby 20:10 Ligger i anslutning till det nya planerade området ÖRNDALEN.20ha skogsmark 7 ha impediment och 3ha täckt i vemdalen by där det funnits ett förhandsbesked på 3st tomter med högfjällsutsikt. Skoterled finns genom skogsskiftet vid "Örndalen" Samt en förfallen stuga 5 meter från veman som det inte behövs något bygglov på om man renoverar befintlig stomme. Ställverket åt fyrfasen ligger mitt på skiftet. samanlagt 30ha mark. Tillfälle för de som kan och vill etablera tomter...
Fastigheten ligger vid det nya hypermoderna skidområdet örndalen. Finns en stuga med förfallet tak på marken varvid det inte skall behövas något bygglov. Samt en täckt på ca 3 ha i vemdalen by som det funnits ett förhandsbesked på för3 tomter. Ett superläge för den som vill kunna tjäna stora pengar om ca 1-2 år .ligger i angränsning till örndalen och fyrfasens ställverk till anläggningen står på marken= inte långt för att dra fram el till tomter.sammanlagt 30ha Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skogsfastighet angränsande till Örndalen det hypermoderna skid området som skall byggas. 30Ha varav 1,5ha ligger inne i byn som utgörs av täckt där vatten/avlopp ligger i täckt gränsen,där står oxå en timmer stomme med isolerat golv. 7ha inpedement myr mot ån veman som det står en gammal stuga med förfallet tak och där behövs ej gygglov för att renovera upp denna. Ett kanon läge för den som vill tjäna stora pengar i framtiden när det gäller tomt försäljning. Har funnits ett förhandsbesked på 3 st tomter inne i byn. men det måste göras om med anl. av att det har gått ut... budgivning.
Skogsfastighet "Berg Klövsjö 6:351" om 78 ha. Skogsbruksplan är ej upprättad över fastigheten, och det är upp till eventuell köpare att själv uppskatta virkesvolymen. 1 ha avverkat -93, resten är orört. Fastigheten är uppdelad på 2 skiften. Ena skiftet om 4 ha har körbar väg. Andra skiftet om 74 ha har 1400 m till närmaste väg. Liten jaktstuga på ca 8 m2 finns på fastigheten. Fina jakt- och fiskemöjligheter. Nära till Vemdalens och Klövsjös skidanläggningar. 1.600.000 SEK eller bud.
Täckt på 3ha inne i byn Vemdalen med en timmerstomme på med isolerat golv ca 20kvm. kommunalt vatten och avlopp ligger i täckt kanten samt el anslutning. Skogsskiftet ligger vid Vålkojan ca 5-700 meter från restaurangen. Finns en stuga som har förfallit vid ån veman som det inte behövs något byggnadslov på eftersom den är med på kartan, ligger ca 5-10 meter från å kanten. 7ha impediment myr och 20ha produktiv skogsmark. Ligger i anslutning till det hypermoderna bygget ÖRNDALEN som skall byggas. virkesförråd ca 2500m3sk 80-100 årig tallskog.