Quantcast
Till salu inom: ”

höns till salu jämtland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Åsa-Nisse och tjocka släkten (1963, 96 min) På en tågresa råkar Åsa-Nisse och Klabbarparn intressera sig för sångerskan Lena Holms barn. Eftersom Lena inte för tillfället är angelägen av att framstå som barnets mor tar Åsa-Nisse och Klabbarparn hand om barnet. Det visar sig dock svårt att bli av med det, i synnerhet som Eulalia under inga omständigheter bör bli upplyst om dess existens. Problemen hopar sig än mer då Åsa-Nisses bror Julius Nelson aviserar att han tänker komma på besök. Åsa-Nisse som inför Julius skrutit om sin rikedom måste nu försöka leva upp till det. Åsa-Nisse i popform (1960, 85 min) Åsa-Nisses uppfinningsförmåga låter inte hejda sig. En fullt lovlig förvärvskälla är till exempel den automatisk hönseriet där hönorna värper i takt med popmusik. Tack vare en särskild foderblandning släpper hönsen ifrån sig ej tidigare kända typer av ägg; ägg som måste klyvas med yxa, ägg med två gulor, ägg utan gulor samt det okrossbara -Columbi ägg-. När Klabbarparn å sin sida råkar i klorna på en smart markköpare som håller på att lura honom, så behöver han Åsa-Nisses hjälp.
För barn 6-12 år, vi rider och kör våra snälla ponnyer. Pysslar och sköter hästar, kaniner, höns, hundar och katter. Lekar, utflykter, småtävlingar mm. Vi har en härlig gård med fina och snälla djur. Tid 17/6-20/6 dagtid 10.00-17.00 större barn kan övernatta om de vill. På torsdagskvällen har vi avslutning med midsommarfest för alla föräldrar och syskon. Pris dagtid 1500/barn. Med övernattning 2000 kr/barn. Hemsida .www.123minsida.se/Dolttorpet Vi tar även emot grupper, ponnyridning och ridturer kan bokas.
Nu är det dax för våra jättesöta och goa kaninungar att flytta till nya fina hem. Det är en blandsort med mycket dvärgkanin i. Dom är jättetrevliga, trygga och sociala. Nio veckor gamla. Två stycken vita, en hane och en hona. En ljusbeige/grå hane. Dom är vana vid barn och andra djur som hund. katt och höns. Den stora ljusbeige/grå kaninen på bilderna är mamman. 300:-/st. Övergångsfoder och lite hö ingår.
3 vithättehöns+1vithättetupp 3 bruna värphöns 1svart höna(vet ej ras) 1 stor fin tupp Skänkes mot avhämtning. Ring för mer info