Allt till salu inom "katter till salu jämtland"

Sortering:
Finsk Lapphund
Krokom
25 dagar

Finsk Lapphund Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Spel
Östersund
1 månader

Spel Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Maja söker hem
Östersund
1 månader

Maja söker hem Visa liknande

123 kr
Blocket.se
Honkatt
Berg
1 månader

Honkatt

1 000 kr
Blocket.se
Bondkatt
Krokom
1 månader

Bondkatt Visa liknande

501 kr
Blocket.se
Honkatter
Berg
1 månader

Honkatter

1 000 kr
Blocket.se
Bengal kattungar
Östersund
1 månader

Bengal kattungar Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Torulf Vargasson
Butik

Torulf Vargasson

199 kr
NYTT Ginza
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Ragunda

2 katter söker nya hem pga av allergi

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Cassanova är en hane som är mycket trevlig gemytlig och snäll. långhårig och är rumsren. Hello kitty är en svart korthårig honkatt som oxå är väldigt snäll och trevlig och rumsren. dem är 5 månader gamla pga av att min sambo blivit allergisk mot dem. Omgående flytt. Hör av er via telefon 0727367289 Katterna finns i bispgården. Jag intygar att I enlighet med djurskyddslagen samt Sveraks & Svenska Kennelklubbens rekommendationer är katterna över 12 veckor .
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östersund

Två katter behöver nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hejsan. Jag har två katter som behöver nytt hem. Det är mamma katt "pipis" och sen är det dotter katt "tjejen". De är båda gosiga och väldigt trevliga katter. pipis är en pratsam gråspräcklig katt och "tjejen" är en svart med vita inslag på nos och tassar. Om ni köper båda så får ni en kattbur och en icakasse med mat. Pipis har även varit ute på landet och är en utomordentlig jägare. Mer info ring eller maila 150 kr per katt eller 250 för båda. Vill inte att de ska behöva gå till veterinären och ta en spruta. Mvh Tony
150 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jämtlands län

Söker hund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Jag söker hund som jag kan använda i agility och freestyle den ska vara mellan stor. Ras, Tik eller hane spelar ingen roll.Den får gärna gilla att bada. Måste gå ihop med katter och andra hundar då vi har både katter och en hund till. Ålder på hunden jag söker är mellan 8 veckor till 1,5 år. Obs! angränsande län, helst Jämtland Inga fantasi priser tänker jag betala.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Härjedalen

Leonbergerhane 4 år

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Texas är en genomsnäll och väluppfostrad kille som vill flytta till någon annan nu. Han är friröntgad både fram och bak, registrerad i skk och utställd några gånger som unghund med placeringar i bästa hane. Tyvärr inte visad nåt på senare år pga mitt intresse. Han trivs bra med andra hundar, oavsett kön, är van vid katter och barn. Han är e:Fiva´s Gosh I´m Goffy och u: Lejonklippans Kosta med K. Ring för mer info.
6 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Östersund

Liten mysig lgh bytes mot större

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har en mysig etta på 28 kvm, HSB. Har utsikt mot skidbacken. Nära campus och stan! Hyran ligger på 2851 kr/ mån. Värme, vatten och el ingår i hyran. Förråd finns och tvättstuga i närheten. Liten hall med badrum med dusch och köket är öppet, alltså ej enskilt. Lägenheten är liten och mysig, formad som ett L. Är intresserad av att byta mot större så snart som möjligt! Gärna en 2a i centrala Östersund eller på Frösön där Katter är OK!! Om intresse finns, hör av er snarast! =)
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj