Quantcast
Till salu inom: ”

skrämskotts revolver säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Alla pojkars revolver. I stil med en 500 S&W. Batteridriven och ger ett skottljud ifrån sig varje gång avtryckaren aktiveras. Ammo i form av 2 st 6-skotts snabbladdar set. Kikarsikte. En pojkdröm. Du kan beställa via vår hemsida www.vildsvin.se eller besöka oss i vår butik i Åsljunga(Skåne). Öppettider Måndag-Fredag kl 10-18, Lördagar kl 10-14. Webbutiken är öppen dygnet runt. Du kan även beställa via telefon, numret är 0435-46 05 30.
Heltäckande sortiment av kolfiberhjul av yttersta klass med en meritlista få kan matcha. Topptestade i tidningen Kadens Flerfaldiga svenska mästartitlar Vinnare av Seniorcupen genom Team Mumien.se VM-brons i MTB-O (Per Gustavsson) VM och EM guldmedaljören Benny Andersons val och mycket, mycket mer. Se www.revolver-racing.com för mer information Just nu har vi specialpriser på samtliga produkter i butiken. zipp, dura ace, enve, campagnolo bora, fulcrum, mavic, Hope, 29:er, disc, XX1, XTR, Sram, Bilder från www.baatphoto.com samt www.christerhedberg.se Om företaget Revolver Racing levererar förstklassiga tävlingshjul. Vi bygger för hand i Kungsbacka och är såväl motionärens som elitens val
Säljes Starr DA, nummerriktig hela vägen från pipa till kolv, hyfsad pipa med tydliga bommar men såklart lite pitting i pipan som på de flesta starr. Till det yttre är den orginal, inga omblåneringar eller andra ingrepp, fungerar bra i både single och double action. Nipplarna är nyligen bytta och sitter löst och fint. Serienummret på revolvern är : 16382 detta återfinns på pipa, stomme, trumma, matararm, hane, mainspring, kolv och på endel andra småbitar som jag inte minns namnet på just nu, finns dokumenterat alla nummer på bilder som jag kan skicka via mail om så önskas. Allt är tight och fungerar som det skall, har även film där jag skjuter den som jag kan skicka. Revolvern är tillverkad innan 1890 och är ej avsedd för gastäta patroner alltså licensfri.
Svartkrutsrevolver Remington New Model 1858 (original). Vapen som är tillverkade före 1890 och ej är patronladdade är enligt svensk vapenlagstiftning licensfria m.a.o. behöver du ingen licens för att köpa denna revolver. Fullt fungerande mekanism och centrering mellan trumma och pipa. Går alldeles utmärkt att skjuta med och den har bra räfflor. Jag har själv skjutit med den och den har aldrig klickat. Den ursprungliga ägarens initialer från tiden det begav sig finns inristat innanför handtaget (VK). Medföljer tillbehör som lite svartkrut, kruthorn, kulor, tändhattar, filtförladdningar, fett samt telnr och namn på företag som tillhandahåller mer av dessa produkter. OBS! priset kan diskuteras.
En välvårdad Whitney revolver Cap and ball revolver reblued finish bronserad framme licens fri alla delarna i identiska har samma serienummer väl inskjuten fungerar mycket bra nyligen genomgången och servad av vapensmed cylindern har inget klapp mellan cylindern och revolvernRevolvern är äldre än 1890 Pris 6900 kr eller högstbjudande eventuellt byte mot licensfria vapen Finns i Moheda endast telefon