Till salu inom

"skrämskotts revolver säljes"

Hässleholm
Igår

Original Colt Navy cal. 36...

8 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Schaublin 70-80

350 000 kr
Blocket.se
Lund
3 dagar

Walther Kikarsikte PZ 2x20...

300 kr
Blocket.se
Skövde
4 dagar

Revolver stans 30t

16 000 kr
Blocket.se
Ystad
6 dagar

Ruger Single Six

3 000 kr
Blocket.se
Butik Lidköping
7 dagar

Replika Västernrevolver-Col...

745 kr
Blocket.se
Butik Norrköping
7 dagar

Replika Västernrevolver-Col...

685 kr
Blocket.se
Butik Skurup
8 dagar

Uberti 1847 Walker Kal. 44

4 500 kr
Blocket.se
Butik
10 dagar

Flaklock för Dodge Ram 5,7"...

14 535 kr
Blocket.se
Kalmar
12 dagar

Axelhölster revolver

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Säffle

Tomten Tipsar Revolver med ljud-batteridriven

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Alla pojkars revolver. I stil med en 500 S&W. Batteridriven och ger ett skottljud ifrån sig varje gång avtryckaren aktiveras. Ammo i form av 2 st 6-skotts snabbladdar set. Kikarsikte. En pojkdröm. Du kan beställa via vår hemsida www.vildsvin.se eller besöka oss i vår butik i Åsljunga(Skåne). Öppettider Måndag-Fredag kl 10-18, Lördagar kl 10-14. Webbutiken är öppen dygnet runt. Du kan även beställa via telefon, numret är 0435-46 05 30.
195 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Partille

Svenskbyggda kolfiberhjul - Revolver Racing

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Heltäckande sortiment av kolfiberhjul av yttersta klass med en meritlista få kan matcha. Topptestade i tidningen Kadens Flerfaldiga svenska mästartitlar Vinnare av Seniorcupen genom Team Mumien.se VM-brons i MTB-O (Per Gustavsson) VM och EM guldmedaljören Benny Andersons val och mycket, mycket mer. Se www.revolver-racing.com för mer information Just nu har vi specialpriser på samtliga produkter i butiken. zipp, dura ace, enve, campagnolo bora, fulcrum, mavic, Hope, 29:er, disc, XX1, XTR, Sram, Bilder från www.baatphoto.com samt www.christerhedberg.se Om företaget Revolver Racing levererar förstklassiga tävlingshjul. Vi bygger för hand i Kungsbacka och är såväl motionärens som elitens val
0 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Vänersborg

Slaglås Starr 1858 DA revolver

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljes Starr DA, nummerriktig hela vägen från pipa till kolv, hyfsad pipa med tydliga bommar men såklart lite pitting i pipan som på de flesta starr. Till det yttre är den orginal, inga omblåneringar eller andra ingrepp, fungerar bra i både single och double action. Nipplarna är nyligen bytta och sitter löst och fint. Serienummret på revolvern är : 16382 detta återfinns på pipa, stomme, trumma, matararm, hane, mainspring, kolv och på endel andra småbitar som jag inte minns namnet på just nu, finns dokumenterat alla nummer på bilder som jag kan skicka via mail om så önskas. Allt är tight och fungerar som det skall, har även film där jag skjuter den som jag kan skicka. Revolvern är tillverkad innan 1890 och är ej avsedd för gastäta patroner alltså licensfri.
16 000 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Järfälla

Revolver Remington 1858 (original)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Svartkrutsrevolver Remington New Model 1858 (original). Vapen som är tillverkade före 1890 och ej är patronladdade är enligt svensk vapenlagstiftning licensfria m.a.o. behöver du ingen licens för att köpa denna revolver. Fullt fungerande mekanism och centrering mellan trumma och pipa. Går alldeles utmärkt att skjuta med och den har bra räfflor. Jag har själv skjutit med den och den har aldrig klickat. Den ursprungliga ägarens initialer från tiden det begav sig finns inristat innanför handtaget (VK). Medföljer tillbehör som lite svartkrut, kruthorn, kulor, tändhattar, filtförladdningar, fett samt telnr och namn på företag som tillhandahåller mer av dessa produkter. OBS! priset kan diskuteras.
14 900 kr
Blocket.se

Antik Whitney revolver 32 cal

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
En välvårdad Whitney revolver Cap and ball revolver reblued finish bronserad framme licens fri alla delarna i identiska har samma serienummer väl inskjuten fungerar mycket bra nyligen genomgången och servad av vapensmed cylindern har inget klapp mellan cylindern och revolvern Revolvern är äldre än 1890 Pris 6900 kr eller högstbjudande eventuellt byte mot licensfria vapen Finns i Moheda endast telefon
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj