Quantcast
Till salu inom: ”

skrivbord mörkt trä säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Smörknivar

Malmö
Skrivbord
F
Tumba
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en bokhylla i mörkt trä. Det är tre bokhyllor a´la 90 cm som tillsammans bildar en stor, fin bokhylla med plats för allt. Bredd: 90cm x 3, Djup: 45 cm Höjd: 174 cm Pris: 600 kronor. Ett stort skrivbord med mycket lådutrymme. Längd: 249 cm Djup: 46 cm Höjd: 72 cm Pris: 500 kronor. Säljer även två stycken sängar om 90 cm styck. Båda i bra skick. Pris: 1500 kronor för båda alternativt 800 kronor styck. Ring vid intresse!
Hej! Eftersom jag ska flytta från 70 kvm till 25, så säljer jag nu några av mina möbler. Soffa: 350 kr Skrivbord: 200 kr Jag har även ett soffbord som jag säljer för 150 kr (maila mig för bild). Det är ganska stort, i mörkt trä och med mycket förvaringsutrymme. Soffbord: 150 kr Skicka helst ett sms om du är intresserad, men mail går också bra.
"Markör", skrivbord i mörkt trä från IKEA, säljes pga flytt. Skrivbordet är i bra skick. Finns någon liten skavank men absolut inget som stör. Detta skrivbord är av mycket bra kvalitet och är stadigt och robust. Inget billigt skräp! Jag betalade ca 2200 kr för det. Skrivbordet är isär skruvat och hämtas i Solna. Det är inte mitt skrivbord på bilden men det är identiskt. Man kan montera själva skåpet på både vänster och höger sida. (ring helst)
Hej, Jag säljer ett skåp i ljust träslag. Jag säljer även en byrå i mörkt trä och en hylla i samma träslag. Samtliga från IKEA. Pris skåp: 150 kr Pris byrå + hyllor: 200 kr Väldigt bra priser, vilket beror på att jag vill bli av med dem snabbt. Hämtas på Birger Jarlsgatan 13, Stockholm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag vill skänka mitt IKEA-skrivbord (nypris 1600 kr). Skrivbordet är i mörkt trä, med ett sidoskåp till höger. Bordet är ganska slitet, med märken på ovansidan av skivan och sidan på skrivbordet. Men i övrigt är det helt, stabilt och priset är rätt. Skrivbordet är isärtagbart, och nedmonterat och väntar på din upphämtning. Jag skänker skrivbordet förutsätt att du sköter upphämtning och bärande själv. Först till kvar, hämtning inom 3 dagar efter överenskommelse.