Quantcast
Till salu inom: ”

skrotade husvagnar säljes

Batteri

Köping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Philips 42"

Mellerud
F
Kungälv
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag började rulla 1976 och har dom senaste 15 åren njutit av utsikten här på Orust. Min ägare tänkte skrota mig men jag hade ett annat förslag - att få sluta min tid som båttransportkärra. Visst, jag behöver tillsyn av "den händige" men kan säkert bekänna färg efter litet ompyssling. Min ägare skänker bort mig - mot att du hämtar mig (helst på lastkärra eftersom mina "ben" inte rullar så bra längre.
Min husvagn måste bort innan nyår! Står uppställd hos en kompis som flyttar. Bråttom! Jag har inte använt den på flera år, så jag vet inte hur bromsarna är. Den är avställd och obesiktad. Kan ev användas som koja i skogen? stor fembädds men urplockad. Har inte råd att skrota den och någon kanske vill ha den till något? Måste dock bortforslas innan nyår!!! Europa tror jag den heter och är en 70-talare.
Ska nu skrota våran husvagn Polar 470-77 som gjort sitt. Koplett värmesystem: 500kr Cykelställ: 500kr Fönster c:a 178*50 2st: 300kr Sidofönster ej öppningsbart c:a 100*52: 100kr Gasolflaska P11 halv full: 300kr vattenpumpar med tank 2st: 100kr Kylskåp Elektrolux: 100kr Fläktkåpa Elektrolux: 50kr Takluckor 2st: 300kr Tv Antenn: 50kr Batteri: 250kr Skåp 3st: 300kr Dynor (Mycket fina): 400kr Det finns även ett underrede som skåpet står kvar på (ska plockas ner): 2000kr Christina,Per-Arne
På grund av ombyggnad och platsbrist så går detta kök till auktion billigt. Tillhör en som inte röker eller har djur. Istället för att skrota det kan någon kanske behöva det i en lägenhet/husvagn eller i en sommarstuga. Nedplockat väldigt försiktigt och är komplett som fotona visar. OBS! Alla vitvaror utom spisfläkt är sålda. Golvsockelplankor saknas men det är upp till köparen att bestämma höjden på köket. ENDAST HÄMTNING GÄLLER! Telefon eller Mail gäller, högstbjudande gäller. Välkommen med bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mercedes-Benz Sprinter Biltransport, Uthyres mycket bra pris !!!!!!!!!!! Har du köpt ditt bil men får inte hem det till dig, vi hämtar din bil, båt, mc, husvagn,atv eller , eller att tiden inte räcker till Långa som korta sträckor, spelar ingen roll. har du bil som vill du skrota !Slå en signal.har du problem med din bil vi har också varckestad o vi har bilagt pris ring !!!!!!! ring när som helst nätt kväll om du vill skrota din bil i hela sundsvall kosta 500 kr !!!!! Ring eller majla