Till salu inom

"skulptur brons knalle nils castegren 21 säljes"

Vilhelmina
Igår

KTM EXC 520 Supermotard

31 000 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Sideboard i teak - Nils Jon...

8 500 kr
Blocket.se
Svalöv
Igår

Borr vänsterborr 1-14mm

6 kr
Blocket.se
Igår

Note 20 ultra brons 256 gb

7 000 kr
Blocket.se
Gotlands län
Igår

Familjesäng från Mio

2 500 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Växasäng från Mio

1 000 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Skulptur av Maria Börjesson

2 500 kr
Blocket.se
Igår

Loftsäng Mio, Nils.

500 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Matbord/barnsäng/soffa

900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stoisk och kristen etik / Några frihetsproblem hos Nils Fredrik Biberg.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Tre arbeten sambundna i klotband. Främre omslagen medbundna. (1) Stoisk och kristen etik. En systematisk jämförelse. Gleerupska Universitets-Bokhandeln, 1922. [4], 93, [1] sidor. (2) Några frihetsproblem hos Nils Fredrik Biberg framställda till belysning av hans allmänna livsåskådning. Akademisk avhandling. Gleerupska Univ.-Bokhandeln, 1931. [4], 158, [4] sidor. (3) Några frihetsproblem hos Nils Fredrik Biberg framställda till belysning av hans allmänna livsåskådning. Akademisk avhandling. Gleerupska Univ.-Bokhandeln, 1932. [4], 158, [4] sidor. Namn på alla främre omslagen. Några blyertsnoteringar i texten. Gott skick.
200 kr
Bokbörsen.se
Stolar och Bord  ·  Gävle

IKEA köksbord (Bjursta)samt stolar (Nils)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Utdragbart matbord med 1 iläggsskiva; ger plats för 4-6 personer och gör det möjligt att anpassa bordets storlek efter behov. mer info http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20116778 Knappt använd, (2ggr kanske) Nyskick! Endast Köks Bordet Pris: 995:- (PAKETPRIS: Bord och stolar 2100:-) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 4 st Tillhörande köksstolar Nils i fint skick knappt använda Maskintvättbar klädsel; gör den lätt att hålla ren. Stoppad sits och rygg för ökad sittkomfort. Mer info http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S29861391 1400:- vid köp av endast 4 stolar (PAKETPRIS: Bord och stolar 2100:-) säljes pga flytt Avhämtas i city Betalning: Kontant vid avhämtning Överföring till konto Payson Paypal
995 kr
Blocket.se

NILS FERLIN - Ett diktarliv

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Albert Bonniers 1998.473s Inbunden. I Mycket gott skick! Nils Ferlins sällsamma förmåga att fånga de dystraste stämningar i munter vers har gjort honom till en av Sveriges populäraste poeter någonsin, trots att hans diktproduktion var ytterst sparsmakad. I Jenny Westerströms biografi får vi veta mera om Ferlins bredd i olika genrer som skådespelare, schlagerförfattare och radioröst. Och om hans mytomspunna sätt att arbeta, där dikterna tycktes tillkomna spontant i krogstimmet, framförda omväxlande med stepp och andra konster. Bakom skenet av improvisatorisk nonchalans dolde sig ett omsorgsfullt och medvetet arbete med språket, som Jenny Westerström följer och analyserar i dess olika turer. Myterna kring Nils Ferlin är många, historierna om honom ofta osannolika men sanna. Jenny Westerström berättar om hans liv i inträngande kapitel, alltifrån uppväxten som faderlös i Filipstad, rollen som buse i hemstaden och som bohem i trettio- och fyrtiotalets Klara, till de sista åren som torpare i Roslagen. Nils Ferlins egna dikter står i centrum i detta porträtt av en djupt originell och ensam människa, vars ord kommit att betyda så mycket för så många. Ett rikt och unikt bildmaterial bidrar till att levandegöra hans person och hans tid.
46 kr
Bokbörsen.se

Den siste knallen

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
LTs förlag. 1972. 293 s. Inbunden. Klotband. 22x14,5cm. 555 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Lite gulnat på ryggen. När Gunnar Falkås berättar om bönder gör man klokt i att lyssna. Inte många svenska författare äger hans trygga och självklara förtrogenhet med landsbygdens människor, med deras känslor, problem och villkor, med miljön som har format dem sedan generationer. Nu kommer han med Den siste knallen. En så fullmatad och jordnära bonderealism har sällan skådats, så generösa portioner av mustig och välsmakande kulturhistoria har Sverige inte bjudits på mången god dag. Falkås har inte gjort det lätt för sig. Det ligger ett oerhört arbete bakom denna färgstarka gobeläng, som i minsta detalj är stilriktig och sann. Det här är Västergötland under senare hälften av rSoo-talet, så levde de bönder som vid sidan av jordbruket försörjde sig som resande köpmän med prima, handgjorda varor i bagaget, kläden, träslöjd och annat, alltsammans resultatet av många kvällars och lediga stunders flit. .
120 kr
Bokbörsen.se
Jobb  ·  Helsingborg

Helsingborg Vi söker statister för Nils H...

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Helsingborg! Vi söker statister för Nils Holgersson-tv serien, från Helsingborg. Vi söker nu en mängd sköna statister för tv-serien ?Nils Holgerssons underbara resa?, som bygger på Selma Lagerlöfs roman med samma namn. Vill DU söka? Kolla om du passar in på någon av beskrivningarna nedan. Skriv vilken av karaktärerna du söker! Se till att bifoga följande: ? Kontaktuppgifter (dvs adress, telefonnummer osv) ? Personlig info (Dvs längd, klädstorlek osv) ? Nytagna Bilder!! En närbild och en helbild! ? Gärna en liten lista på tidigare erfarenheter om sådant finns. Då tv-serien ?Nils Holgersson? utspelar sig i ett Sverige, någonstans mellan 40-60-tal, bör inte statisterna ha för moderna frisyrer eller slingat hår.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj