Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu tyringe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

45årig kvinna. Lugn, stabil och ordningssam söker en bostad. Jag håller på att utbilda mig till alternativ terapeut och söker nu en bostad inte så långt ifrån centrum i Tyringe. Maxavstånd är 5 km ifrån centra. Jag trivs bra i mitt liv och är rök och spritfri och har god ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Är noga med att inte störa där jag är boendes och är lätt till att få trivas i vilken miljö som. Kan även tänka mig att dela ett hus om detta kan tänkas. För dig som söker efter en noggrann och god och positiv hyresgäst så finns jag.
Vi är ett par i 30-års åldern som letar hus i Tyringe eller Hässleholm och vi vill gärna komma i kontakt med Er som går i säljartankar. Äldre eller nyare hus spelar ingen större roll, men det ska vara minst 120 kvm. Vi är relativt flexibla med inflyttning då vi idag bor i en hyresrätt. Ring eller maila oss och skicka gärna med bilder eller en planlösning.
Vi är en familj på 2 vuxna (båda har arbete) och 2 barn som vill hyra ett hus eller en gård i Hässleholms kommun, gärna i närheten av Tyringe. Vi ser gärna att det finns bra förvaringsmöjligheter såsom garage eller liknande. Vi har även 2 st lugna hundar, en dvärgschnauzer och en schäferblandning i familjen. Vi har även kunskap och viljan att renovera lite om behov finns. Mvh Patric med familj.