Till salu inom

"hus till salu tyringe säljes"

Igår

Trä och plaststolar till Al...

500 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Skänkes hundgård utedel

Blocket.se
Norrköping
Igår

Stor gatsten Storgatsten Gamla

500 kr
Blocket.se
Butik Karlskrona
Igår

Fontän/ fontäner

Blocket.se
Värmdö
Igår

4 Mälarö utesoffor och 2 bo...

1 000 kr
Blocket.se
Härnösand
Igår

Trädgårdsmöbel

850 kr
Blocket.se
6 dagar

150 m2 hus/villa i Tyringe

1 571 kr
Findroommate.se
Butik Västmanlands län
11 år

Semesterhus att hyra, Tyrin...

Hyrahyra.se
Butik Västmanlands län
12 år

Semesterhus uthyres, Tyring...

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Marklägenhet, hus eller torp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
45årig kvinna. Lugn, stabil och ordningssam söker en bostad. Jag håller på att utbilda mig till alternativ terapeut och söker nu en bostad inte så långt ifrån centrum i Tyringe. Maxavstånd är 5 km ifrån centra. Jag trivs bra i mitt liv och är rök och spritfri och har god ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Är noga med att inte störa där jag är boendes och är lätt till att få trivas i vilken miljö som. Kan även tänka mig att dela ett hus om detta kan tänkas. För dig som söker efter en noggrann och god och positiv hyresgäst så finns jag.
0 kr
Blocket.se

Funderar Du på att sälja din villa?

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är ett par i 30-års åldern som letar hus i Tyringe eller Hässleholm och vi vill gärna komma i kontakt med Er som går i säljartankar. Äldre eller nyare hus spelar ingen större roll, men det ska vara minst 120 kvm. Vi är relativt flexibla med inflyttning då vi idag bor i en hyresrätt. Ring eller maila oss och skicka gärna med bilder eller en planlösning.
0 kr
Blocket.se

Hus eller gård hyres

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi är en familj på 2 vuxna (båda har arbete) och 2 barn som vill hyra ett hus eller en gård i Hässleholms kommun, gärna i närheten av Tyringe. Vi ser gärna att det finns bra förvaringsmöjligheter såsom garage eller liknande. Vi har även 2 st lugna hundar, en dvärgschnauzer och en schäferblandning i familjen. Vi har även kunskap och viljan att renovera lite om behov finns. Mvh Patric med familj.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Renoverad hus i Tyringe

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fint hus nära till centrum och skolan. Uppvärmning av fjärrvärme. Får vi inte huset sålt senast den 31/1 så hyr vi ut det igen. 4000:- kallhyra. Hyresgästarna står för El, vatten, uppvärmning, sophämtning. Huset är ute till försäljning via mäklare. Deposition och referenser erfodras (krävs). Hyreskontrakt upp till 1 år om så önskas med möjlighet till förlängning. Är du intresserad önskar vi svar med en kort presentation av dig.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Trevlig villa i Tyringe

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Trevlig villa i Tyringe uthyres. Söker en familj med god ekonomi och ett intresse av hus och trädgård. Det mesta är nyrenoverat. Centralt beläget med nära till natur. Huset är på ca 150 kvm med 4 sovrum, allrum, kök 2st dusch/bad och tvättstuga. Kallhyra 6200kr/mån inkl vatten och sophämtning. Uppvärmningskostnad ca 20.000 kr/år. Uthyres tillsvidare. Goda referenser krävs av(hyresvärd/arbetsgivare), inga betalningsanmärkningar samt deposition på två månadshyror. Tillträde om 3-4 mån.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj