Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu tyringe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

45årig kvinna. Lugn, stabil och ordningssam söker en bostad. Jag håller på att utbilda mig till alternativ terapeut och söker nu en bostad inte så långt ifrån centrum i Tyringe. Maxavstånd är 5 km ifrån centra. Jag trivs bra i mitt liv och är rök och spritfri och har god ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Är noga med att inte störa där jag är boendes och är lätt till att få trivas i vilken miljö som. Kan även tänka mig att dela ett hus om detta kan tänkas. För dig som söker efter en noggrann och god och positiv hyresgäst så finns jag.
Vi är ett par i 30-års åldern som letar hus i Tyringe eller Hässleholm och vi vill gärna komma i kontakt med Er som går i säljartankar. Äldre eller nyare hus spelar ingen större roll, men det ska vara minst 120 kvm. Vi är relativt flexibla med inflyttning då vi idag bor i en hyresrätt. Ring eller maila oss och skicka gärna med bilder eller en planlösning.
Vi är en familj på 2 vuxna (båda har arbete) och 2 barn som vill hyra ett hus eller en gård i Hässleholms kommun, gärna i närheten av Tyringe. Vi ser gärna att det finns bra förvaringsmöjligheter såsom garage eller liknande. Vi har även 2 st lugna hundar, en dvärgschnauzer och en schäferblandning i familjen. Vi har även kunskap och viljan att renovera lite om behov finns. Mvh Patric med familj.
Fint hus nära till centrum och skolan. Uppvärmning av fjärrvärme. Får vi inte huset sålt senast den 31/1 så hyr vi ut det igen. 4000:- kallhyra. Hyresgästarna står för El, vatten, uppvärmning, sophämtning. Huset är ute till försäljning via mäklare. Deposition och referenser erfodras (krävs). Hyreskontrakt upp till 1 år om så önskas med möjlighet till förlängning. Är du intresserad önskar vi svar med en kort presentation av dig.
Trevlig villa i Tyringe uthyres. Söker en familj med god ekonomi och ett intresse av hus och trädgård. Det mesta är nyrenoverat. Centralt beläget med nära till natur. Huset är på ca 150 kvm med 4 sovrum, allrum, kök 2st dusch/bad och tvättstuga. Kallhyra 6200kr/mån inkl vatten och sophämtning. Uppvärmningskostnad ca 20.000 kr/år. Uthyres tillsvidare. Goda referenser krävs av(hyresvärd/arbetsgivare), inga betalningsanmärkningar samt deposition på två månadshyror. Tillträde om 3-4 mån.