Till salu inom

"skumgummimadrass säljes"

Västerås
2 dagar

Resesäng barn

300 kr
Blocket.se
Täby
3 dagar

Storebro Solö 25 Lyx II

75 000 kr
Blocket.se
Halmstad
4 dagar

Loftsäng

800 kr
Blocket.se
Kungsbacka
5 dagar

Lindome-säng

2 600 kr
Blocket.se
Östhammar
5 dagar

Två bra sängar

300 kr
Blocket.se
Kinda
9 dagar

Antik bred säng

3 000 kr
Blocket.se
Uppsala
5 månader

Skumgummimadrass

200 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Möbler och Heminredning  ·  Linköping

Bar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bar säljes 2*2 m och står på ett eget golv som är ca: 8 cm. Stomen är klar och det som verkligen fattas är bänkskivor och lite lister. Väldigt fin och välbyggd men då jag ska flytta så blir den för stor tråkigt nog. Pris: Bud. Barnsäng i furu 90*200 med skumgummimadrass. Pris: 100 kr eller bud. Intresserad hör av dig via tele mellan 17,00-21,00 eller maila.
0 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Gnesta

2*90 cm ställbara sängar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
2 fina sängar som är höj- och sänkbara i både huvudända och fotända. Sängarna har riktigt skön tjock skumgummimadrass samt bäddmadrass. Märke okänt, men det är tyska sängar. Kan justeras för olika vikt, madrassen motsvarar medelmjuk till mjuk fjädring. Har använts sparsamt på lantstället och är i mycket fint skick. Pris 500 kr eller kom med ett bud! Ramen är demonterbar, fullt fungerande men saknar två små mässingskulor i huvudändan. Kan säljas den också om intresse finnes.
500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Trelleborg

Mycket vacker Växasäng Barnsäng Säng

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Furusäng, rustik modell, svensktillverkad från ett mindre snickeri i norrland. Yttermått i minsta läget: B:100 cm L:108 cm H: 97 cm Perfekt till lilla prinsen/ prinssessan. Sängen är väl använd av våra två barn och säljes i begagnat befintligt skick. Den är olackad/omålad, förutom detaljerna i grått/silver på den avtagbara huvudgaveln. Skumgummimadrass medföljer, madrassens mått är ca 90x100. Den passar endast i det kortaste läget. Växasängens innermått i maxläge är ca: 90x200 cm. Den var dyr i inköp.
250 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Partille

Utdragsäng, ståbräda

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer vår utdragssäng,den är välanvänd. Längd: 95-170 cm Bredd: 80 cm Höjd: 45 cm Skumgummimadrass oklädd medföljer, mått 77x128x7 cm. 100,- Ståbräda, saknas en del för att sätta fast den men det går att lösa med stripes, det är så vi har använt den. 40,- Priserna är prutbara ;) T o m v32 finns vi hemma dagtid, därefter är det kvällstid som gäller. Vi finns i Lerum.
40 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Södermanlands län

Spjälsäng med madrass

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Spjälsäng med madrass * Robust * Enkel att montera isär och ihop * Justerbar i 3 olika höjdnivåer så att den kan användas även när barnet blir större, bilden visar lägsta och högsta nivån * Inklusive skumgummimadrass med avtagbart överdrag Yttermått: längd 117 cm, bredd 61 cm, höjd 78 cm Komplettera med spjälskydd för säkerhets skull Pris 250 kr. Hämtas i Eskilstuna. Skickas ej. spjälsäng barnsäng spjäl säng barn
250 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj