Quantcast
Till salu inom: ”

släpjolle säljes

Tidigare annonser till salu

nu ska jag sälja min båt tyvärr det är en mycket bra båt från 1967 alla papper och pärmar finns med en perkins-6 diesel 6 st. full längdskojer ståhöjd i förruffen cirka 1.80 akter 1.50 båten det finns allt utan radar (gps ekolod autopilot elankarspel wallas stereo mm mm ) släpjolle medföljer hänger på dävertar att den säljes till det här priset är det på sikt behövs nytt kappel och lite arbete men ALLT fungerar endast seriösa spekulanter det här är en mycket sjösäker båt perfekt familjebåt bilder kan mailas
Hejsan tänkte sälja min jolle då jag inte har någon nytta av den längre. Passar perfekt som släpjolle efter den stora båten eller varför inte en leksak till barnen. Åror finns. Jag har haft en 4hk på den tidigare och de funkade kanon gjorde ca 12 knop med en person i men motorn är redan såld. Längd 2,50m Bredd 1,30m mkt stabil för sin storlek. Jag jobbar 4-skift så är de så att jag inte skulle svara lämna ett medelande eller skicka ett sms så ringer jag upp när jag kan. Hade tänkt mig 3500 men kan diskuteras.
Eftersom vi köpt en ny och starkare motor till vår släpjolle säljer vi vår Mercury 3,6. Årtalet är obekant, men troligen från 80-talet. Den väger litet och är därför enkel att ta med sig. Den har inbyggd tank. Den har inte körts speciellt mycket under de år vi har haft den. Förra året var den inne på genomgång på verkstad för förgasarservice och impellern byttes i våras. Den har vinterförvarats frostfritt. Den är lättstartad och går snällt.