Quantcast
Till salu inom: ”

väldigt liten båt dinge jolle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
Blandat

Norrköping
Blandat

Norrköping
Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin liten jolle som är specialbyggd i 7 exemplar. Originalet i trä beställdes av en kund som ville ha en jolle som inte kapsejsade när man ställde sig ute i kanten. Av den anledningen så har båten likt en katamaran två kölar. Båten jag säljer är i plast men med precis samma egenskaper som orginalet i trä, de är ritade och byggda av Hjalmar Johanssons varv. Skrovet är i plast men sitsar och reling i ek och mahogny. Vissa trädetaljer har blivit vattenskadade men båten är i fullt funktionellt skick. Perfekt som dinge bakom större båt eller som en säker liten bad och fiskebåt. Säljes utan motor och åror. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en liten dinge Pioneer vid namn "Pyret". Den är hel och fin i skrovet, men solblekt i plasten, framförallt på ovansidan och inne i båten. Går säkert att måla eller snygga till med vax eller något om man vill. Åror finns till och den har årtullar och förvaringsfack med lucka. Går bra att köra med liten motor (har testat 3,5 hk) - stabil och tålig. Ca 2,5*1,2. Se bilder för egen bedömning och maila gärna frågor. Finns i Lerum.
Tänkte nu sälja våran lilla båt. Den är relativt flatbottnad med mycket fint skrov. Den har även en durk som skulle behöva en omgång med pensel och slip men bryr man sig inte om de så är det bara att sjösätta. Man får självklart med både årtullarna och sproilans nya åror som inte ens nuddat vattnet. Och vill man sedan åka snabbare än rodd fart kan man givetvis hänga på en liten motor. Och har man då en bil modell större typ Citroen Berlingo kan man lät stuva in den i bagaget dock kan man inte stänga lucka helt, men vem bryr sig om det om vattnet ligger nära. Och har man då bil med takräcke så är ju det ännu bättre. Båten är då 2,75m lång och 1,30m bred. Den har 3 sittplatser och gott om utrymme både för ben och fiskespön.
Jag har en röd dinge i plast med åror. Jag behöver den inte längre. Den är väldigt praktisk och perfekt för barn som vill ha en egen liten båt.
Liten jolle i storlek med optimist (ca 2,40x1,20). Lämplig som dinge eller lekbåt. Kan seglas men rigg och centerbord/roder saknas sedan lång tid. Medföljer dock årtullar och åror. Båten behöver lite omvårdnad på ytskikten men är i övrigt i gott bruksskick.