Quantcast
Till salu inom: ”

sliten skinnfåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Iphone 7

Alingsås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken bruna skinnfåtöljer säljes billigt på grund av flytt. De är gamla och slitna men ej sönder och i övrigt inget fel på. De är otroligt sköna att sitta i. Mått: Djup. 80 cm Sittdjup. 50 cm Höjd. 90 cm Bredd. 80 cm 100 kr/ fåtölj 175 kr för båda två. finns även en soffa i samma serie tillgänglig från och med juni om det är intressant. kostnad för den 250 kr. enklast att nå mig via sms eller ringa efter kl 20.00 måndag-fredag.
2 st fällbara skinnfåtöljer säljes. Dom är likadana, utförda i mörkt trä och oxblodsfärgat skinn och är i mycket bra skick, oskadade, hela och rena samt ej slitna. Dom är steglöst fällbara samt med praktiska fickor på sidorna för småsaker. Då dom är lätta att ta sig i och ur är dom idealiska för personer med nedsatt rörlighet. Benhöjare kan medfölja till en fåtölj. Med dessa kan höjden lätt justeras. Pris: 6000 kr för båda eller 3000 kr/st.
Fyra stycken skinnfåtöljer samt två fotpallar och ett soffbord säljes. Fåtöljerna är i varierande skick, en av dem är mer sliten än övriga. Soffbordet har en del hack på ovansidan. Fåtöljerna är mkt sköna och kan fällas ner i ligglöge. Säljer allt för 500:-!! Vill man köpa delarna styckvis är priset: Fåtöljer 150 kr, förutom den mest slitna som säljs för 50 kr. Fotpallar 75 kr Soffbord 50 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu en tresitsig soffa och två fåtöljer i skinn. De har samma färg och form eftersom de tillhör samma set. Lite slitna efter några års användning. Soffa: 600kr Fåtölj: 300kr/st Hela setet: 1000kr Säljer även ett marmorbord för 600kr. Lite av kanterna har gått av, annars i bra skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svart skinnfåtölj med fällbar rygg säljes enligt bild. Nyskick, knappt använd. Ej sprickor eller trasigt/slitet skinn. Perfekt framför TV:n eller i "läshörnan"... Sänker nu priset till endast 399kr då jag hellre ser att det blir en snabb och smidig affär pga flytt inom snar framtid där jag inte kan få med mig allt jag har nu... Lägg gärna ett bud på vad du kan tänkas ge, jag är inte helt omöjlig vad gäller priset... För garanterad och snabb kontakt v.g. ring eller messa (kollar sällan mailen). Nås på 070-654 45 40.