Quantcast
Till salu inom: ”

skinnfåtöljer på blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

5 likadan skinnfåtöljer. Fåtöljerna är fräscha och fina. Enbart 3av fåtöljerna är bilden. h95cm d60cm b70cm 430kr/st Finns i vår butik i centrala Östersund Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Skinnfåtöljen är i bra skick. Fåtöljen är klädd med brunt skinn. h95cm d75cm b70cm 340kr Finns i vår butik i centrala Östersund Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
1st 3:a skinnsoffa 2st Snurfåtöljer med pall 3:an är lite sliten under filten (filten o kuddarna ingår) Fåtöljerna är i bra skick och super goa att sitta i. Pallarna är lite slitna i underkanten men syns ej.
3 stycken rejäla skinnfåtöljer säljes. Breda armstöd (20 cm varje sida) Fåtöljernas yttermått är 100 x 100 cm. Färjen är mörkbrun. Alla tre fåtöljer ser likadana ut. Inga repor eller andra märken i skinnet. Hela och fina! Använda i ett Whiskeyrum så de är användna men "Tyvärr" inte nedsuttna :) Fåtöljerna finns för avhämtning i Forshaga, mot ersättning kan de köras vart som helst i Sverige!
Jag kommer att sälja min skinnsoffa och skinnfåtölj med fotpall i en grupp. Det går alltså inte att köpa en av varje. lördag den 24/9 ska soffan och fåtöljen med fotpall vara borta, utgångspriset kommer att vara 700 kr för allt, eller högstbjudande. Om de kommer ett bud som ligger över utgångspriset, kommer jag att informera samtliga inblandande. Efter klockan 17.00 kommer jag vara kontaktbar telefon. Mail fördras att använda.