Quantcast
Till salu inom: ”

sm fälgar till yamaha dt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu ska jag sälja min moped som inte har används sedan moppe åldern. Den köptes 2007 ny på Yamaha center helt ny med crossdäck. Köpte sedan nya smfälgar och gummi som sitter på den nu. Vid köp så fås även crossfälgarna och crossdäcken med. Eftersom att mopeden köptes ny och endast har haft en ägare så har den inte rullat många mil , knappt inkörd. Mopeden har inte varit körd de senaste fyra åren. Pga av att den stått såpass länge har jag inte lyckats få hastighetsmätaren att starta, vilket antagligen beror på att batteriet måste bytas/laddas. BVSA Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tjena! Säljer nu min moped som bara står och samlar damm (har så gjort de senaste 3 åren). Mopeden är i bra skick och tagen i bruk våren 06, startar lätt och har rullat ca 300 mil. några modifieringar har gjorts: -bytt framgaffel samt styrkrona till Derbis -bytt fälgar till svarta motardfälgar även de från derbi. pris kan diskuteras har säkert glömt något så undrar ni ngt så hör av er.
Tjena har en Yamaha Dt:r -04 som är lite små fixad. Den är trimmad!! Setup: AM6 Motor 50cc sport cylinder 19mm STAGE6 FÖRGASARE Snabbgas handtag Underliggande Metrakit PRO RACE! Sm Däck på fälg. Ring för mer info :) PRIS: 6500-7000kr MVH: Jonathan
hej har en komplett furia i delar. kåpsetet är i fint skick men bakskärmen har det vart en spricka i. fina sm fälgar med dugliga däck. framgafflen läcker lite grann. finns en komplet am6 motor med ny kolv. ett komplett el system med ostrypt cdi box. har mycket yamaha dt delar oxå. ring,sms,maila om mer info.
Yamaha Dt sm -07 skrotas ner och säljes i delar ring för mera info! -07 600 mil Nyrenoverad motor (servad) Kompletta fälgar Motorpaket med elsystem+CDi Gaffel Priser från 100kr och uppåt ! Kan skickas via bussgods förskottbetalning krävs på frakten då folk inte brukar hämta ut .. Ring 0709669541 Med vänlig hälsning