Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha aerox fälgar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SÄLJER GRABBENS AEROX FRÅN 2007 MOPPEN HAR MEST STÅT I GARAGET OCH ÄR I BRA SKICK. DEN HAR LEOVINCE LJUDDÄMPARE OCH BLANKPOLERADE FÄLGAR OCH SIDÅSTÖD. ALLA ORIGINALDELAR FÖLJER MED. MOPEN FUNKAR PERFEKT DOCK ÄR BATTERIET INTE DET BÄSTA. VI ÄR ÄGARE NR 2 OCH KÖPTE DEN -09 MEDFÖLJER GÖR EN PASSANDE LAZER HJÄLM NYPRIS 3700:- OCH ETT ABUS CITY XPLUS NYPRIS 1600:- NYPRIS PÅ MOPPEN VAR 24900:- OCH JAG HAR ALLA PAPPER SERVICEKVITTON MM.
Yamaha AEROX Årsmodell: 1999 Mätarställning: 0 mil Färg: CARBON Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, YAMAHA AEROX 30 MOPED OREGGAD, TYPINTYG FINNS, NYRENOVERAD MOTOR, MKT PÅKOSTAD MEN CARBON LOOK KÅPOR, KAWAGRÖNA FÄLGAR MED POLERAD FÄLGKANT, SIDOSTÖD MM... DENNA KAN MAN KÖRA PÅ DET BILLIGARE MOPED KÖRKORTET, FÅR ÄVEN FRAMFÖRAS PÅ CYKELVÄG. HELT ORGINAL/STRYPT MOTORMÄSSIGT. GARANTI, KAN ÄVEN SKICKAS ÖVER HELA SVERIGE FRAKTPRIS FRÅN CA 500:- BEROENDE PÅ VART MAN BOR, MAILA GÄRNA POSTNUMMER VID FÖRFRÅGAN.
Tjenare! Nu är de dax o bli av med min pärla då moppe tiden tråkigt nog är slut. Det är en yamaha neos med aerox motor o aprillia fälgar! De sitter polini multi-variator, okänd trim vev och mallosi delta koppling på så den rör sig bra! De tråkiga är att packboxarna är slut men de går o fixa på en eftermiddag! Sen har jag en MT5 ram o delar till den, nästan komplett motor! Jag säljer allt på högstbjudande men skambud iggas!
Tjenare (Läs hela annonsen) Har tänkt sälja moppen det är en Beta ark som har Yamaha Aerox fälgar som är pulverlackerade vita. motorn är utrustad med kraftigare vevparti och vevlager. hela motorn har nya lager och packboxar. motorn är även lackerad i svart 2kompsfärg även alla kåporna. mopeden är trimmad säljs helst i befintligt skick men undantag kan förekomma! ring för mer information! Hade tänkt mig 8500:- för den men prutning är tänkbart vid snabb och smidig affär (:
Yamaha Slider -04 med en -00 motor som bara gått 420 mil. Det sitter även Yamaha Aerox fälgar på den med trumbroms. Moppen är en 25 moppe men motorn är från en yamaha slider eu moped. Det sitter inge trim på den och toppar ungefär 45-55 km/h. Trimrör, Variator vikter, koppling m.m kan fås med vid köp. Kan även tänkas byta mot en a-traktor. Kan tänka mig gå ner till 8000 vid snabb affär!