Quantcast
Till salu inom: ”

smala köksbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köksbord

Halmstad
Köksbord

Sverige
Köksbord

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

IKEA matbord Norden 135x73 cm, furu. 300 kr Några år på nacken men är i bra skick, ser bra ut, inga större repor eller fläckar. Lite smalare än andra bord som ofta är ca 80-90 cm breda, så passar t ex bra i lite mindre utrymmen. 6 personer (2 på kortsidorna) äter middag utan att trängas. Vi gillar bordet men har flyttat till större kök och fått ett annat, större, med iläggsskiva. Hoppas det hittar ett nytt hem. Hämtas på Hägerstensåsen.
Liten mysig 3-rummare i Kastsjöstrand, Bomhus. Lägenheten har en smal hall med garderober. Två sovrum ,där ett av rummen är lite större och rymmer en dubbelsäng. Köket har plats för ett köksbord för ca 4 personer. Välkommen på visning! OMGIVNING Nära till grönområden. KOMMUNIKATIONER Busshållplats på området PARKERING Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. SERVICE Pizzeria finns på området Hiss saknas
Säljer ett relativt smalt köksbord/arbetsbord, perfekt i lägenhet med smalt kök! Vackert bord i björk med 4 tillhörande stolar. Stolarna har bekvämt rundad rygg och skön stoppning. Lätta att klä om men tyget är inte slitet. Stolarna är stapelbara! Bordsskiva 130x65 cm, men benen går lite utanför skivan (se bild 2). Bordets höjd 72,5 cm, stolarnas sitthöjd 46 cm. Obs bordet går inte att skruva isär så du behöver släpvagn el dyl för att hämta det.
Smalt köksbord med plats för 2-6 personer perfekt för det lilla köket. Köpt på Folkhemmet. I bra skick. Massiv oljad ek. Längd: 120 +44 cm Bredd: 80 cm Höjd: 75 cm Benen kan skruvas av för enklare transportering. Endast för avhämtning. slagbord, fällbart bord, fällskiva, köksbord, ekbord, klaff Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer ett fint litet köksbord med två tillhörande stolar p.g.a. flytt. Möblemanget är inköpt på Mio och är av massivt trä. Bordet, som har en uppfällbar skiva, passar perfekt i ett smalt kök! Bra skick. Bordets mått (cirka): Bredd: 75 cm Längd: 80 cm (120 cm med skiva uppfälld) Höjd: 75 cm Naturfärgade dynor till stolarna ingår om så önskas. Dessa behöver dock tvättas. Pris: 450 kr