Quantcast
Till salu inom: ”

smalt skrivbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer två stycken Billy bokhyllor (se storlek på foto) samt ett Malm skrivbord, alla möbler i ekfanér. Skrivbordet är avsågat djupledes för att bli smalare (av utrymmesskäl) och har följande mått: bredd 140 cm, djup 55 cm. Pris: 295 kr för hyllorna och då följer skrivbordet med på köpet. Finns att hämta i centrala Varberg. (OBS, möblerna står "snett" på vår garageuppfart på bilden!)
Nu har källaren rensats på grejor. Detta har blivit över och säljs till en billig peng. (pruta gärna) Höj och sänkbart (67-75cm) skrivbord i ekfanér med lådhurts Mått: 145x80cm Detta väl använt och det finns ett till likadant fast UTAN lådhurts samt ett smalare "sidobord". Dessa finns inte med på bild. 487 kr för allt. Ring, maila eller sms:a om du undrar något. OBS! Först till kvarn gäller...
Vi har haft stor glädje av dessa funktionella och snygga skrivbord som nu säljes p.g.a. ombyggnad i hemmet och platsbrist. De mäter 2 meter i längd och 1,20 m i bredd på bredaste platsen, och 80 cm i bredd på smalaste platsen. Höjd: 70 cm. Pris för skrivborden tillsammans: 1000 kr. 2 st arkivskåp med bredd 84 cm, höjd 134 cm och djup 42 cm. Pris för arkivskåpen: 400 kr tillsammans.