Quantcast
Till salu inom: ”

smink byrå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hallmöbel

Kalmar
Liten byrå

Örebro
MALM byråer

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett mycket charmigt retro skriv-/sminkbord. Byrå delen och bordsdelen sitter ihop- skruvade med 2 skruvar, går lätt och smidigt att skruva loss om man vill ha delarna var för sig. Ett hemligt "smink" förvaringslåda mitt på bordet. En spegel som man kan fälla upp. (se bilder) Mått: Totala längden: 146 cm Bredd: 40 cm Höjd: 69 cm Byråns längd är 54 cm Bordets längd: 91 cm Den är i väldigt fint skick, lite sliten i färgen på byråns ovansida. Pris: 850 :-, och endast avhämtning. Den finns att hämta i Årsta. :) Det är bara att ringa eller mejla om du har några frågor! Therese: 0709-206342
Hej jag säljer detta sovrumet i god skickt inget skada eller nått den är som ny.Den är använd bara i ett år.Jag säljer den på grund av att jag ska flytta. Måtten på sängen är 160 bredd och 200 lång.I sovrumet har du en fin smink bord och två byrå i var sin sida med två lådor och en garderob.Jag vill gärna sälja den så fort som möjligt. Jag köpte den för 20 000 kr för ett år sen exakt. Priset går att diskutera.
Jag söker ett enäggstvillingspar, kvinnor,ålder cirka 30-50 år, till en reklamfotografering den 13 januari. Alla utseenden och ursprung välkomnas Det är endast en bild som skall tas i studio i Stockholm, en halvdagsjobb totalt inkl. smink och styling. Bra arvode betalas ut på faktura eller på lön!!! Reklam för känt svenskt varumärke för känd byrå och känd fotograf. Skicka aktuella och tydliga fotografier med ålder samt mobilnummer Märk ämnesraden: "Tvillingar finnes". Senast ansökningsdagen är 19 december. Yrkeskategori: Modell Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Jag söker ett enäggstvillingspar, kvinnor,ålder cirka 30-50 år, till en reklamfotografering den 13 januari. Alla utseenden och ursprung välkomnas Det är endast en bild som skall tas i studio i Stockholm, en halvdagsjobb totalt inkl. smink och styling. Bra arvode betalas ut på faktura eller på lön!!! Reklam för känt svenskt varumärke för känd byrå och känd fotograf. Skicka aktuella och tydliga fotografier med ålder samt mobilnummer Märk ämnesraden: "Tvillingar finnes". Senast ansökningsdagen är 19 december. Yrkeskategori: Modell Modell.se - Sverigest största databas med modeller, skådespelare, statister och publik. Hitta castings och auditions inom rekklam, film, TV och musikvideo. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Hej! Håller på och renoverar där hemma och skulle vilja sälja min eleganta garderob eftersom den passar inte min nya stil. Om man vill finns matchande nattduksbord och smink//spegelbord. I samma mönster. Mått på garderoben: 1.94 hög 1.94 bred 54 cm djup Bild nr 1: Garderob Bild nr 2: Spegel byrå Bild nr 3: nattduksbord(2st) Har även en blomlampa till salu. Kan skicka fler bilder och detaljer vid förfrågningar. Pris: 1000 garderob Komplett satts 2000kr Lampa 300kr Med vänlig hälsning, Alex