Quantcast
Till salu inom: ”

snickeri till salu stockholm säljes

CLAY KETTER
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan. Vi är ett svenskt företag som arbetar efter kvalitet i första hand. Vi jobbar med allt inom snickeri och plattsättning. Vi är specialliserade på badrum och är med i BKR och PER.. Alla våra anställda har våtrumsbehörighet från BKR. Vi har kontor med lager i Midsommarkransen/Aspudden. Vi tycker att kundens önskemål är A & O. Kontakta oss för mer info eller om ni har ett objekt som ni behöver hjälp med. Tel:0706-604755/Tommy Tel:0706-604732/Macke TMJ Bygg & Mark AB
Hej! Vi är ett företag med referenser och jobbar inomhus eller utomhus Från Tak till Golv Vi kan: Kök, - Badrum, - Snickeri, - Målning, - Takarbete, - Spakling, - Golv, - Tapetsering, - Kakel, - Renovering, O.S.V. Vi kan göra mycket för dig. Vi har mycket stor erfarenhet från Polen OCH FRÅN SVERIGE - Ger Alltid HÖGST KVALITET. Snabb och bästa pris! Vi pratar Engelska. Pris per en tim eller ett fastpris. Vi lämmnar offerter gratis.
Hej! Vi är ett företag där vi satsar mycket extra för kunden. Vi jobbar snabb & noggran genom många år erfarenheter. Vår företag innehar skatsdel samt försäkring för att du som kund ska känna dig tryggt och säkert. Vi utför följande arbeter: Först och främst badrummet från början till slut. Kakkel, klinker, varmgolv osv. Dörr, fönster byte samt montering. Möbler möntering, kök, badrum. Snickeri arbeter som parkett läggning och alla olika golvet. Pris, tid efter överenskommelse. Ring eller maila oss för pris förslog ! MvH Peterbygg.
Vi är duktiga hantverkare med många år erfarenhet som erbjuder sina kunder högt kvalite´på utförda arbete. Vi är verksamma i hela Stockholmsområde och även utanför den om behovet föreligger. Vår framhävande egenskap är noggrannhet det vi gör som ger oss många nöjda och trogna kunder. Följande arbete utförs: - snickeri / bygger altaner, terrasser m.m - målning in / ut vändning - spackling - rivning - murning - montering av gipsskivor - kakel och klinker - golvläggning - fasadarbete F-skatt Ring eller maila oss för kostnadfria offert. Välkommen till oss! tel. 0735 030 785
Krav på person Nu söker vi fler medarbetare till våra kunder i Södertälje. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fordon. Du är händig och gillar att meka med bilar. Du är en problemlösare som gillar utmaningar och ser alltid möjligheter istället för problem. Du glad och positiv och gillar att ge bra service. Har du tidigare jobbat med något inom fordon, verkstad eller snickeri är det meriterande. Stämmer något det här in på dig så skicka gärna in din ansökan. Urval kommer ske fortlöpande. Ser fram emot din ansökan!