Quantcast
Till salu inom: ”

snipe jolle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skipper Snipe -94. Inklusive 2 Sidewinder master, mätbrev, ett storsegel (North sails) 2 fockar (North och Quantum) kvalitets kapell, strandkärra extra förstärkt med stora hjul, Silvia kompas. Nya hängband och Harken beslag. Till transport av Snipen finns en Gisebo 1300 Transporter bromsad motorvägstrailer (90 km) inklusive 2 lastramper och ett vinchspel. Längden är på 4 meter. Kan säljes separat. Skipper Snipe = 28.000 SEK Gisebo 1300 Transporter = 12.000 SEK
Landstedsbåt med 8hk Johnson med båttilhenger. Båt type Snipe. L:16fot B: ca140cm motor :Johnson 8 HK lang stamme Henger: Brenderup uregistrert. Motor service i juli. Årer følger med. kr 12000 for henger, båt og motor. Selger også yamaha 5hk Johnson 6hk Eldre modeller som trenger gen.rep og service. pris pr motor kr 1500- Båten står i Lennartsfors.
Vi säljer nu vår fina Snipe på grund av brist på tid. Det är en bra båt som kan pressas rätt hårt, och är snabb i att reagera trots att den fortfarande är rymlig för två pers. Det är en väl underhållen Snipe från sent 70-tal. Den målades vit med fin protect-färg på ovansidan för bara 2 år sedan för att bättra på intrycket samt skydda. I priset ingår även en trailer. Hör gärna av er för fler foton och mer info!
Nytt försök, på måndag åker den till tippen! Snipe jolle som behöver en ordentlig renovering av skrovet, plywoodklädd träbåt med teakdäck. Jag har insett att min tid inte räcker till och har ingen plats under tak för båten, som är ett perfekt vinterobjekt för någon annan. Mast och bom i utsökt skick (lackat trä) samt 2 set m segel, 1 i bruksskick samt 1 nästan nytt race ställ. Bortskänkes, först till kvarn! Ring el maila.
Jag säljer min Skipper Snipe 96/97 på grund att jag har köpte en större båt! Fin skick, med båten följer kapel, strand vagn, två set seglar och trailer!!! Nu har jag såld trailer, så båten är billigare!!! ring +46706226272