Quantcast
Till salu inom: ”

jolle säljes

Tidigare annonser till salu

Bonniers 1992. Inb. Skyddsomslag. Gott skick. Ägarsignatur. 362 sidor. ALLTIHOP BÖRJADE den kväll 1843 då den klipske 10-åringen Freddie Musgrave i hopp om att tjäna en extra slant till familjens försörjning tar sig över floden Tyne i sin lilla jolle med ett viktigt meddelande till godsägaren på The Towers. Ska tullarna slå till? Eller skattmasen? Av en slump kommer Freddie den kvällen en mörk hemlighet på spåren som länge kommer att utgöra ett hot mot hans tillvaro. Men alldeles ensam står han inte.
Bonnierförlaget. 1992. 364 s. Inbunden. Klotband. 22x14cm. 425 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. - Alltihop börjar den kväll 1843 då den klipske 10-åringen Freddie Musgrave i hopp om att tjäna en extra slant till familjens försörjning tar sig över floden Tyne i sin lilla jolle med ett viktigt meddelande till godsägaren på The Towers. Ska tullarna slå till? Eller skattmasen? - Av en slump kommer Freddie den kvällen en mörk hemlighet på spåren som länge kommer att utgöra ett hot mot hans tillvaro. Men alldeles ensam står han ändå inte. .
Alltihop började den kväll 1843 då den klipske 10-åringen Freddie Musgrave i hopp om att tjäna en extra slant till familjens försörjning tar sig över floden Tyne i sin lilla jolle med ett viktigt meddelande till godsägaren på The Towers. ska tullarna slå till ? Eller skattmasen ? Av en slump kommer Freddie den kvällen en mörk hemlighet på spåren som länge kommer att utgöra ett hot mot hans tillvaro. Men alldeles ensam står han ändå inte............... Bonniers. 1992. 364 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
BonnierPocket. 1993. 364 s. Pocket. 17,5x11cm. 198 gram. Familjens försörjning står på spel och den klipske tioåringen Freddie Musgrave tar varje chans att tjäna en extra slant. Många smugglare i 1800-talets fattiga, norra England behöver honom som budbärare. En mörk och stormig natt kämpar han sig över floden i sin lilla jolle på väg till godsägaren på The Towers. Den natten kommer han en hemlighet på spåren som senare kommer hota hela hans tillvaro... // Hyfsat - gott skick. Pärmen har mycket nötta kanter och hörn samt är allmänt sliten med veck. Inlagan är gulnad med något veckade hörn. Ändå hel och i mycket gott lässkick. Porto 24 kr.