Quantcast
Till salu inom: ”

snurrfåtölj rotting säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En fin snurrfåtölj av skinn med fotpall,kr.100 Rotting soffbord m/glasskiva, kr. 150 Litet datorbord. Pris 50 kr Två Billy bokhyllor av björk. Den ena med dörrar. Br: 80 cm, h: 200 cm, djup: 30 cm Pris pr. stk.: 100 kr, 150 för båda Mycket vackert skrivbord med tillhörande stol. Br: 145 cm, h: 76 cm, djup: 70 cm Pris: 600 kr
Har 4 st.Dynor m.hög rygg som säljs bort pga färgbyte till sommaren.. Ala fyra är i bra skick och säljs tillsammans i paketpris för 300kr. Dålig bild då de nu står i ett rum över vintern Stolarna är inte till slau.Respekteras. Först till kvarn att hämta..behöver platsen så ring vid intresse.. Inga meil eller sms... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bari snurrfåtölj rotting med sittdyna. (ord.pris 3060:-) NU HALVA PRISET 1530:- Välkommen till Möbelhuset OUTLET Norrfjärden, E4 norr Piteå. Om företaget Vi är ett familjeföretag som startade 1982 i Gällivare. Därefter har vi expanderat med butiker i Kiruna, Luleå, Piteå och Östersund. Vi har valt att samarbeta med de ledande leverantörerna i branschen för att kunna garantera kvalitet och leveranssäkerhet. Vi förnyar ständigt vårt sortiment för att alltid kunna erbjuda de senaste produkterna och modellerna. Varmt välkommen till oss!
Gott skick, tyg ngt fläckigt. fast pris, endast avhämntning i centrala karlstad Ring eller maila
Två snurrfåtöljer med tillhörande glasbord i rotting. Fräscha blå dynor. Ring efter kl 17