Quantcast
Till salu inom: ”

snygg silver pall stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Snygg tavla

Örnsköldsvik
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Stol och pall i läder säljs i Svedala. Hämtas i Svedala på adressen "Marbäcksgatan 59". neddrag av priset vid snabb affär. Ryggstödet är justerbart som framgås av bilderna. Stolen och pallen är ca 1 år gamla och är välskött. Både stolen och pallen har en snygg och simpel "look". Måtten skrivs: längdxbreddxhöjd. enheten för måtten är centimeter. Måtten är följande: Stolen: 60x65x100 (cm). Pallen: 50x45x38 (cm). Övrig information: ? Pall- och stolstödet är av metall och har färgen silver. ? Pallen och stolen är av läder och har färgerna svart. Bara till att höra av er ifall ni har några frågor!
Snygg Stol & Pall säljes Vinröd stol och pall i konstläder, troligtvis stol "Vinga" och pall "Satellite" formgivna av Johanson Designs grundare, Börje Johanson. Enkel och minimalistisk design. Inga noterade håll i konstläder, dock är stoppning i stol lite knölig och pallens kudde känns lite lös. Säljes i par 1000 kr, eller högstbjudande Finns i Farsta, Larsboda Transport inom södra Stockholm kan ev. ordnas 200 kr Kan var svårt att nå per telefon, försök eller om ej maila. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu denna snygga pall! Den är inköpt för 998:- och endast 3 veckor gammal. En jätte snygg inrednings detalj! Säljer den pga platsbrist. Pallen (sittdelen) är 32*32 cm Höjd 57 cm Hör gärna av er för information!
Hej på er! Jag säljer nu det mesta ur min gamla lägenhet. Där innehöll bland annat ett barbord i massivt ek med fyra stolar i mycket bra skick för 2000 kr. Säljer också en stilren, kritvit soffa (bäddsoffa) som är väldigt praktisk och enkel att fälla ner bara ryggstödet (den står fortfarande i nytt paket) och säljs för 1500 kr. Säljer också en IKEA malm säng som är 1.20 inklusive madrass för 1000 kr. En snygg silver spegel (exakta mått har jag ej men den är ungefär 1,50 lång) för 700 kr. Det finns också en vit microvågsugn, en tv pall, matta, massa kökstillbehör som kaffe maskin, smoothie maker, vattenkokare och allt i samma serie, och en praktisk hylla på hjul till badrum tex, lampor, ramar osv. Ja, lite allt möjligt! Allt ska rensas ut så priser för det kan man diskutera på plats! Allt detta står på ett lager och vi kan erbjuda fri hemkörning inom Malmö för intresserade! Det är bara att kontakta mig vid frågor!! //Sofia 0737-510055