Quantcast
Till salu inom: ”

soffben mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mio soffa

Huddinge

Tidigare annonser till salu

2 st 2,5-sitssoffor från Mio inkl. 4 soffkuddar. Båda två i gott skick. De har inte varit TV-soffor, så de är varken säckiga eller "chipskladdiga". Avtagbar klädsel på sitsar och ryggstöd. 212 cm långa. Soffben i ek. Soffbordet i ekfanér är även det från Mio. Gott skick. 120 x 70 cm. Bordet har två praktiska lådor, en på varje sida. Hörnskyddena som syns på bilden är självklart lätta att ta bort! Endast svar via telefon. Paketpris för två soffor och ett soffbord: 3000:-
Oxford 2,5-sits soffa (grå) från MIO. Kuddar och dynor med avtagbar klädsel. Soffan är ren och fräsch, djur, barn och rökfri. Ena soffbenet har jag behövt skruva fast en gång och det har hållt bra sedan dess. Men man får vara lite försiktig med det. Det finns att köpa nya soffbenMIO för 300 kr. B 188 H 85 D100 Soffan djup, härlig och snygg och säljes pga av flytt.
Färg: Cannes Black Mått: B 304 x H 84 x D 93 Schäslong vänster/divan höger Soffben färg: Svart Soffan är från Mio, 6 månader gammal, oanvänd och OBS omonterad. Soffan har varken några skador eller konstruktionsfel. Soffan säljes p.g.a. att den inte passar i rummet, båda storleksmässigt och färgmässigt. Tyvärr så har jag slarvat bort kvittot och kartongerna och p.g.a. det inte kunnat lämna tillbaks soffan till Mio, men allt ingår i priset.
Säljer min Hollywood XL 2-sits+Schäslong Soffa på grund av platsbrist. Hollywood XL är en av Mios djupaste modeller så det är inga bekymmer att får plats om man är många som vill ha filmkväll. Kan av egen erfarenhet säga att det är världens bästa slapparsoffa! Nypris: inkl Ek Soffben 16.560kr Mått: L 273 D 110 - 163 H 80 Färdig prutad och klart 2000 kr eller högstbjudande. Kontaktas enbart över mejl
Två 3-sits, vita, i bra skick, använda. Inga skador. Nackstöd ingår. Soffben av ek. Sofforna är från MIO, serien Coffe. Sofforna är rymliga, man sitter lätt fyra stycken i varje soffa. Säljes båda för 4000 eller 2500 kr styck. Hämtas efter överenskommelse.