Quantcast
Till salu inom

"velo solex moped till salu säljes"

Uppsala
Igår

Honda MT 5

4 000 kr
ABC-Annons.se
Avesta
Igår

Veteranmoped Puch-Alabama

7 000 kr
ABC-Annons.se
Mariestad
Igår

2 vxl sacks

2 000 kr
ABC-Annons.se
Malmö
Igår

Härlig masaru moped

4 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

MOPEDBOKEN

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
1953 Teknik för Alla:s handbok 18. Trdhft. 55s. 19x13cm, 71g. Rikt illustrerad. Liten skada på ryggfoten, för övrigt i mycket gott skick, namnteckning. Innehåll: 1. Fordringar på cykeln, motorn och föraren. 2. Motorplaceringar och kraftöverföringar. 3. Växlar, reglage och övrig utrustning. 4. Inköp, körträning och inkörning. 5. Vården av motor och cykel. 6. Mopeden på vägen. 7. Tabeller och data för alla mopeder i handeln. Tabell med information och priser om 51 mopedmodeller. Bl.a. ABG Amo Alba Berini BFC BP40 Cucciolo Cyclemaster Cycle Star Diesella Eilenriede Flink Follis Fuchs Gioiello Ilo Ilo-Monark Iloped J.B. Kreidler Kuli Kärnan LCL Lohmann Lutz Mobylette Monark Mosquito Navetta Novolette Nymans Pellegrino Peugeot Poulain Pilot Pirotta PowerPak Svalette Velmo Velo Solex Victoria Zundapp.
350 kr
Bokbörsen.se

Velo solex 3800

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej säljer nu solexen pågrund av annat köp! Den är i riktigt fint skick och allt fungerar på den och den går kanon perfekt att köra till stranden med och den är klassad som klass 2 moped och är lika skön att cykla på som att köra Vill du ha fler bilder så kan det fixas behöver bli av med den så snabbt som möjligt där med priset mvh Kontakt 0707906016 svarar dygnet runt
3 500 kr
Blocket.se

Velo Solex 3800 1985 i originaskick

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Har aldrig varit ute i regn. Förvarats sedan 1985 inomhus, torrt och mörkt. Typintyg, instruktionsbok, extra "pyswire", membran, bromsgummi, munstycke 28cc, Innerslang original Michelin och lite annat. Ett 33cc munstycke sitter monterat; ger lite extra kraft... Har troligen gått endast några mil på asfalt. Du får en verklig pärla att vårda... Provstartade den men misslyckades få igång den. Troligen en rensning av bensinpumpen. Den är inte startad på fem år (!) Se gärna filmen på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=m-jP_jPJAhI&feature=youtu.be Så länge annonsen finns på Blocket - är mopeden kvar.
2 600 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Hylte

Velo solex

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
velo solex säljes, ring för mer info
1 500 kr
Blocket.se