Quantcast
Till salu inom: ”

velo solex moped till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Balanscyklar

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1953 Teknik för Alla:s handbok 18. Trdhft. 55s. 19x13cm, 71g. Rikt illustrerad. Liten skada på ryggfoten, för övrigt i mycket gott skick, namnteckning. Innehåll: 1. Fordringar på cykeln, motorn och föraren. 2. Motorplaceringar och kraftöverföringar. 3. Växlar, reglage och övrig utrustning. 4. Inköp, körträning och inkörning. 5. Vården av motor och cykel. 6. Mopeden på vägen. 7. Tabeller och data för alla mopeder i handeln. Tabell med information och priser om 51 mopedmodeller. Bl.a. ABG Amo Alba Berini BFC BP40 Cucciolo Cyclemaster Cycle Star Diesella Eilenriede Flink Follis Fuchs Gioiello Ilo Ilo-Monark Iloped J.B. Kreidler Kuli Kärnan LCL Lohmann Lutz Mobylette Monark Mosquito Navetta Novolette Nymans Pellegrino Peugeot Poulain Pilot Pirotta PowerPak Svalette Velmo Velo Solex Victoria Zundapp.
Moped, Velo Solex Knallert. Jag har haft den i 10 år och kört ytterst sparsamt med den, i princip bara provstartad varje år. Den är väldigt välbehållen. Provstartade den i helgen och den behöver lite fräsch soppa för att komma till sin rätt (soppan är nog nästan 10 år gammal). Vad jag förstår funkar allt som det ska. Nyckel och lås finns och paketväska följer med. Tror även det sitter en luftpump instucken i ramen, men mitt minne kan svika mig. Givetvis följer soppan i tanken med. :) Står i Uppsala hos mina föräldrar. Kontakta mig per mail med frågor eller med telefonnummer så ringer jag upp, alt skickar jag mitt nummer.
Hej säljer nu solexen pågrund av annat köp! Den är i riktigt fint skick och allt fungerar på den och den går kanon perfekt att köra till stranden med och den är klassad som klass 2 moped och är lika skön att cykla på som att köra Vill du ha fler bilder så kan det fixas behöver bli av med den så snabbt som möjligt där med priset mvh Kontakt 0707906016 svarar dygnet runt
Har aldrig varit ute i regn. Förvarats sedan 1985 inomhus, torrt och mörkt. Typintyg, instruktionsbok, extra "pyswire", membran, bromsgummi, munstycke 28cc, Innerslang original Michelin och lite annat. Ett 33cc munstycke sitter monterat; ger lite extra kraft... Har troligen gått endast några mil på asfalt. Du får en verklig pärla att vårda... Provstartade den men misslyckades få igång den. Troligen en rensning av bensinpumpen. Den är inte startad på fem år (!) Se gärna filmen på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=m-jP_jPJAhI&feature=youtu.be Så länge annonsen finns på Blocket - är mopeden kvar.
velo solex säljes, ring för mer info