Quantcast
Till salu inom: ”

solparasoller säljes

Tidigare annonser till salu

Disse pænt og hyggeligt indrettede ferielejligheder ligger i en del af et hus der indeholder flere lejligheder. Huset er beliggende i en rolig og hyggelig del af maleriske Rovinj. Hver lejlighed råder over en lille overdækket terrasse foran indgangen. På grunden ligger den store fælles swimmingpool, liggestole, solparasoller og en grill står ligeledes til rådighed. De skønne strande i området ligger kun 5 minutter væk i bil. I den vidunderlige by Rovinj er der masser af spændende aktiviteter og meget at opleve i det hele taget. Besøg også St. Euphemia Kirken der ligger på et bjerg, hvorfra I har en pragtfuld udsigt over det blå Adriaterhav.
En mycket lätt, smidig, fiffig barnvagn med många funktioner. (som ja själv tyckte mycket om iom att den är så lätt o liten, men ändå finns o får allt plats). Vändbar framåt o bakåt färd. Här ingår även en svart dunåkpåse. Även ett litet solparasoll som fästes i vagnen. Det ingår även regnskydd. Den är svart med turkosa detaljer. Allt är mycket fräscht. Säljes för våran grabb vuxit ur den. En kanon vagn. Vi själva köpte den 2009.
Briosing barnvagn. Bra skick. - Liggdel - Sittdel - Regnskydd - Myggnät - Åkpåse - Solparasoll - Skötväska (nypris 895:-) - Plus allt annat jag hittar som hör till vagnen. Till storleken är den liten och smidig och lättkörd p.g.a. de svängbara hjulen framtill,Sittdelen är vändbar och enkel att ställa in i två sittlägen och ett liggläge. Den är enkel att montera av och på med vagnens klick in system och låsbara swivelhjul. Hjulen är av massivt gummi som inte riskerar att punkteras eller behöva pumpas.
Detta är en riktigt snygg och bra vagn! Den är i mkt fint skick förutom en defekt på handtaget och en av tryckknapparna på slejfen på sittdelen saknas. Inget som stör själva användandet av den. Till den finns både en liggdel och en sittdel. Liggdelen är en hårdlift som man kan ta ur och bära babyn i. Det finns även ett regnskydd och ett solparasoll till. 1200:- Har även flera bilder på denna som jag kan maila!
Duo Brio Marin/Blå Sportline. Robust tyg mkt välbehållet i både material och färg. Inköpt -04, använd av djur och rökfri familj. En ägare, originalkvitto finns. Nypris över 8000 kr. - Chassi Marin + Teleskophandtag - Hjul Brio luft 30 cm - Åkpåse Brio Marin/Blå - Skötväska Brio Marin/Blå - Solparasoll Marinblå (Babyland) - Regnskydd vagn Emaljunga marinblå - Myggnät 4 st (2 vita/2 marinblå) - Servad och besiktigad 2011.