Quantcast
Till salu inom: ”

sony rx100 säljes

Sony Tv

Helsingborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, Säljer min Sony RX 100 pga av felköp. Lite väl liten för min smak, och kommer därför inhandla en Fujifilm x10 istället. OBS! Denna kompaktkamera har samma sensorstorlek som sitter i Nikons spegelösa system = största sensorn hittills i en kompaktkamera = systemkamera kvalité! Kameran är endast uppackad och testad. Kvitto finns. 2 års garanti, då den är svensksåld. Säljes för 700 kr under svenskt nypris. Mer info: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=1302505
Hej!! Säljer nu min Sony kompaktkamera rx-100an, som har en sensor på hela 20mp. Kameran tar väldigt bra bilder och har en största bländare på 1.8, bländaren går även styra manuellt på linsen. Kameran tar både Raw och Jpeg och spelar in full-HD film i 60fps. Den är köpt i USA för drygt 2mån sen och väldigt lite använd. Helt enkelt en grym kamera. Det medföljer laddare och en kameraväska som är anpassad för denna kamera. Mer info om kameran här nedan: http://www.scandinavianphoto.se/produkt/14052428/sony-cybershot-dsc-rx100 Hör av er!!
Absolut nyskick, lcd-skydd på display sedan uppackning, ca 5 veckor gammal. Alla originaltillbehör ink. kartong, samt sonys egna exklusiva läderväska ingår. Batteriet är uppladdat 3 ggr, och jag var noga med 1a uppladdningen. Det är den bästa kompaktkameran i sin storleks, och prisklass. Kvitto och garanti. Säljes i paket, nypris totalt ca 6200:- Jag säljer för 4900:- prutat och klart= sista pris. Mvh Patrik
Impulsköp som jag nu ångrar. Kameran är i nyskick och är inköpt i år via Cyberphoto. Komplett med tillbehör, kartong och köpkvitto. Medföljer en svart retro-kameraväska i läder, även den nyköpt i år. Jag är första ägaren till alla saker. Betalning kan ske personligen eller via PayPal, Payson eller Internetgirot. Köparen står för kostnaden för betaltjänst och jag står för fraktkostnaden. Länkar: Kamera - http://www.cyberphoto.se/info.php?article=rx100 Väska - http://www.gofoto.se/sony-lcjrxa-vaska-till-rx100-p-3636-c-369.aspx Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nästan oanvänd Sony RX100 i mycket bra skick. Inköpt på Elgiganten för ett par månader sedan, kvitto finns. Du får med ett brunt läderfodral samt kartong, laddare och allt annat som följde med vid köpet. Säljer den eftersom jag behöver en kamera med längre zoom, även om det betyder att jag går ned i bildkvalitet. Kameran levererar bilder som helt outstanding och är verkligen så fantastiskt som det påstås. Det går inte att bli missnöjd med denna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.