Quantcast
Till salu inom: ”

sony nex säljes

Tidigare annonser till salu

Sony NEX 5 med 16:2,8, komplett kit. Därtrill beredskapsväska. 4 MB minneskort. Som ny. En kanonkamera som jag ogärna skiljs från. Vad gäller bildkvalitén så ser jag ingen skillnad från mina Nikon bilder. Men jag ser dåligt och då är detta med att bara ha en bildskärm ingen bra grej. Jag har köpt till tre saker som den som är intressead av kan lägga bud på: Adapter för leica M-optik. Adapter för Nikon optik. Stepupring 49 - 52 för att kunna använda 52mm filter och motljusskydd. Jag har köpt kameran begagnad så jag har inga garantikort och kan därför inte säga dess ålder, men allt fungerar perfekt.
Objektiv till NEX-kamera Säljes i par eller var för sig! Teleobjektiv med zoom: Perfekt för resor och allmänt fotograferande Objektiv med DT 55-200 mm F4-5,6 SAM 2.880:- Adapter för montering av -objektiv Med LA-EA1-adaptern för objektivmontering kan du använda båda kameramodellerna med alla dina DSLR-objektiv, inklusive objektiv med fast brännvidd, zoom-, tele-, vidvinkel- och makroobjektiv. Den kan även användas med objektiv med A-fattning från Konica-Minolta. 1.850:-
Funderar på att sälja eller byta mitt Sony E 18-200/3,5-6,3 OSS till Nex. Gluggen är fantastisk och skall inte jämföras med andra superzoomare då den optiska kvaliteten är betydligt bättre. Eftersom jag ska investera i ett dyrare manuellt objektiv så vill jag antingen sälja detta eller ännu hellre byta mot kitgluggen 18-55mm. 18-200mm kostar 7900:- lägstapris enligt prisjakt. 18-55mm kostar 2500:- lägstapris enligt prisjakt. Ge mig ett bud på objektivet, eller byte mot 18-55mm + pengar. Finns i Skåne
Säljer nu min macmini jag fick av min sambo då jag knappt använder den pga att jag har en macbook pro. Uppdraperad till 4Gb ram medföljer gör även Apple Magic Mouse Apple Wireless Keyboard Det är självklart den nyaste modellen med HDMI Kan givetvis prövas hemma hos mig, kan även skicka den med efterkrav, OBS köparen står för frakten! pris = bud! skambud svarar jag ens inte på ni vet vad den är värd.! kan tänka mig att byta den mot en sony nex 5 med tillbehör.
Nytt Sony Objektiv E 15/2,8 säljes. Inköpt juli 2011 Nypris 2595 kr. Mitt pris 1500 Info: Lätt och diskret pannkaksobjektiv med snygg och lätt design, har aluminiumlegering av hög kvalitet på objektivet. Idealisk för allmän fotografering eftersom den väger lite och lätt får plats i jackfickan eller i väskan. Jämn, tystgående höghastighetsfokus och bländarjustering : perfekt för stillbilder och HD movie-inspelning. Kompatibel med konverter för ultravidvinkel VCL-ECU1 och fisheye-konvertern VCL-ECF1.