Quantcast
Till salu inom: ”

sony vpl-hw55es 3d projektor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:


F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår projektor som vi har haft stor glädje av i vårt lilla bio rum. Anledningen till försäljningen är att vi ska få tillökning i familjen och biorummet måste göras om till en barnkammare. Får vara utan projektor tills vi hittar något större, nypriset på projektorn är ca 27000 kr och original kvittot från 2013 kommer givetvis med. Vi kan tänka mig att byta mot någon TV i samma prisnivå. Det som ingår är följande. 1 Sony VPL-HW55ES 2 3D Glasögon 1 Takfäste 1 Projektorduk. Vi hade tänkt oss 16 000 kr jämt för allt, men givetvis finns det utrymme för diskussion. Har redan en massa mejl vänner och behöver inga fler...
Har en Sony VPL-HW55ES 3D projektor som jag nu har tänkt sälja. Projektorn är ca 4 månader gammal och har gått ca 30 timmar. Den är som ny och fungerar felfritt utan några skönhetsdefekter. manualer, kartong och samtliga tillbehör medföljer. 18 månaders garanti kvar. 9999 eller högstbjudande!
Helt ny Projektor, dvs aldrig använd i dess original kartong.. kvitto saknas därav priset. Sony 3D SXRD Projektor VPL-HW55ES * 1920x1080, 1700 Ansi, 120000:1, VGA/2xHDMI 3D Full HD-projektor för hemmabioupplevelser utöver det vanliga VPL-HW55ES är ett fantastiskt alternativ för cineasten som vill ha en filmupplevelse så nära bio som det går - fast hemma. Den här 3D Full HD-projektorn är fullmatad med Sonys senaste teknologier inom bild och film och ger kristallklara, skarpa, naturliga bilder som gör att du sugs in i filmen. VPL-HW55ES har fler bildlägen än lillebror VPL-HW40ES och ett större kontrastförhållande (Dynamic Contrast). Den förbättrade optiska motorn, jämfört med tidigare hemmabioprojektorer, och avancerade Iris 3-teknologin innebär att det finns en sanslöst fin kontrast-ratio på 120 000:1. Denna maximerar kontrasten mellan svart och vitt utan att förminska klarhet. Du missar inte en enda detalj, inte ens i mörka scener. Dessutom gör 1700 lm att du kan njuta av en otrolig klarhet i färgerna, både i 2D och 3D - även i väl upplysta rum. Även lamptiden är förbättrad. Brinntiden är upp till 5000 timmar vilket är nästan 60% längre än Sonys standard-projjar. Vinkeln på linsen kan justeras +/71% för optimal visningsposition och tack vare ett avancerat kylningsystsem har projjen ett extremt lågt fläktljud på 21 dB. Ingen setup-tid behövs för 3D-glasögonen då det finns en inbyggd IR-mottagare i projektorn.