Quantcast
Till salu inom: ”

sony vx1000 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sony in ear

Stockholm
Sony CDP-797

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en vx1000 i väldigt fint skick. Det enda som är dåligt är att playback funktionen inte fungerar (troligtvis har kabeln inuti lossnat). Detta är då egentligen inte ett problem för om man vill att kameran ska hålla längre så ska man inte spola tillbaka banden med kameran. En så kallad capture kamera följer med, så om man verkligen vill kolla på det man har filmat så kan man använda den kameran istället. Sen så använder man capture kameran till att föra över det man har filmat istället för att använda vx:en. Det som medföljer är: Sony DCR-VX1000 capturekamera av märket Canon (vet inte vad det är för modell) Linsrengörningskit 9st oanvända Sony Premium miniDV band Laddare *inte med på bild 2st Firewire sladdar (en 4 pin till 6 pin och en 4 pin till 4 pin)* inte med på bild Kan skickas om köparen står för frakten. Nås bara via mail pga att min mobil är trasig.
Sony Handycam DCR VX1000 Recording System: PAL Optical Zoom: 10x Digital Zoom: 20x Media Type: Mini DV Resolution: 0.5 MP Kameran fungerar utmärkt och inga fel på den. Dessutom har inte haft längre, ser ut som ny. OBS!! laddare ingår ej med kameran (tappat bort den när jag var på semseter) Original priset på kameran för ca 5 år sedan är ung 37 000 kr. Ring gärna vid intressen.
Säljer min DVX100 nu då jag har andra planer... Kameran är nyservad hos Ljud & Bildmedia i stockholm för drygt 4 mån sedan för cirka 2600kr. Tycker kameran är supergo att filma med, har filmat mestadels Skateboard men även en och annan konsert. Fungerar som mycket bra allround kamera dels för att du kan filma i 25p/50i, vilket är en riktigt skön feature. Till denna magnifika kamera kommer även grymma tillbehör: 1. Sony Videoväska där ALLT får plats, stativ laddare, filter, linser. 2. Laddare MED nätadapter så du kan "köra med vägguttaget" 3. 5st Batteri 3st original på 1600maH och 2st på 6000maH (Varar en heldag när du är ute och leker Discovery channel) 4. ND4 filter samt 2st Close-up filter (2+ & 8+) 5. Vidvinkel lins original från Panasonic, ingen extrem vidvinkel men ger det där lilla extra vid konserter bl.a. 6. Fisheye från Opteka (Suuuuuperbred brännvidd, det du missar är inte värt på film) 7. Stativ från Vivanco. 8. Firewire sladd för överföring till datorn. 9. Över 50st DV band i bra kvalite! Hoppas verkligen inte att du jämför denna kameran med en VX1000 eller VX2100, denna kamera slår den på fingrarna... Med en hammare! Sen har jag alltid använt en extern liten kamera som också följer med från Panasonic att föra över filmen till datorn. Detta för att spara på läshuvudet på DVX 100. Denna kamera ingår givetvis, den kommer med 2 batterier och en laddare, den kan även fungera bra som second angle kamera. Ska väl även säga att jag åker utomlands den 17 April och är hemma den 28:e igen. Vänlig hälsning Niklas Voss Helst ser jag att kameran hämtas face to face men en kan skickas mot att att köparen står för frakten.
Sony VX1000 i riktigt bra skick. En älskad videokamera med lång livstid. Den här videokameran är ett guldkorn för alla som filmar skateboarding. Med rätta manuella inställningar levererar den de bästa färgåtergivningarna. Zoomen är lätt att hantera och micen ger extra krispigt ljud. Svårt att hitta liknande videokamera i detta fina skick. En riktigt bra investering! Laddare och batteri medföljer!